Röbacksvägen 52

Sörvik, Ludvika kommun Se på karta

2 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
164 m²
Biarea
104 m²
Tomtarea
2 079 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1974
Driftkostnad
42 262 kr/år

Här ges nu möjligheten att förvärva en av Sörviks större fastigheter med högt och fint läge! Ett stort och fint 1½planshus med källare om totalt 268 kvm vilket ger gott om utrymme för den stora familjen. Här finns bland annat sovrum på varje våningsplan, stor vardagsrum i öppen planlösning mot köket, utgång till inglasad altan, kaminer på varje våningsplan, relaxavdelning i källaren mm. Bekvämt villaägande med ekonomiska driftkostnader genom bland annat bergvärmepump. En perfekt fastighet med flertalet möjligheter!

Tomten på 2 079 kvm är en av de större i området och ger en gott om plats för lek och avkoppling. Fina gräsytor, uppvuxna träd och buskar som ger en viss insynsskydd, skogen precis intill baksidan och tomten har ett härligt solläge med sin höga placering där solen går runt fastigheten hela dagen!

Sörvik med sitt naturnära läge, skogen och Burtjärn precis intill och gångavstånd ner till Väsman ligger endast 5 km från centrala Ludvika! Här finns nästan uteslutande villabebyggelse och upptagningsområdet är attraktivt för barnfamiljer med bra kommunikationer och cykelväg in till centrum. Här finns Sörviks vackra skola, en anrik skola som är mer än 150 år gammal. Här finns förskoleklass och grundskola 1-6. Fin gång- och cykelväg in till Ludvika, barnvänlig badplats vid Burtjärn där det finns flytbrygga samt gångavstånd ner till badplatsen vid sligen och Sörviksbadet.

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Ludvika

Kontakta mäklaren

Carl Gustén

Fastighetsbyrån Ludvika
Mäklare Carl Gustén, Fastighetsbyrån Ludvika
070-3932293