Sundbyvägen 82

Spånga, Sundby, Stockholms kommun Se på karta

6 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
127 m²
Biarea
127 m²
Tomtarea
1 024 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
46 000 kr/år

- Uthyrningsbart gästhus om 40 kvm
- Fastigheten har 2 addresser, Sundbyvägen & Småbruksvägen
- Råvind på 127 kvm
- Indragen Fiber i hela huset
- Gaveltomt
- Goda förvaringsmöjligheter

Sundbyvägen välkomnar er till ett familjevänligt område i ett idylliskt villakvarter. Huset erbjuder en soldränkt gaveltomt om cirka 1000kvm som skapar stora möjligheter för den kreative! Huset ramas in av en grönskande tomt, en fristad för hela familjen att nyttja året om med gröna ytor och odlingsmöjligheter. Uteplatsen sträcker sig längs baksidan och utgör en underbar, avkopplande oas med plats för loungedel, utemöblemang och alternativ matplats kring vår & sommar!

Huset består av totalt 254 kvm med en vältilltagen råvind. Inne i huset så har ni en väldigt social planlösning med stort kök- och vardagsrum. Mys-faktorn förstärks ytterligare genom den mäktiga öppna spisen där du intill kan inreda med soffgrupp, soffbord och mediamöbler - perfekt vid bjudningar och familjära tillställningar. Den intilliggande utgången till uteplatsen förlänger den sociala delen. Vidare in till det familjära köket är vitvarorna snyggt inbyggda längst luckorna. Med 4-5 sovrum kan du vara kreativ och skapa rum efter egen önskan och behov. På nedreplan har du en tvättstuga, en spa avdelning med dusch och bastu. Här har du allt tillhörande din moderna vardag i form av tvättstuga, matkällare och stort förråd. Råvinden är vältilltagen och har stora möjligheter att göras om till bostadsyta. Utöver detta så har du plats på framsidan med flertalet bilar.

Härliga grönområden finns runt hela Sundby. Promenadstråk, cykelvägar och stora grönområden lockar till både promenader, bollspel och utflykter. Den hästintresserade har på nära avstånd Solvalla, där man på plats kan följa spännande lopp.

I närheten av Spånga C finns träningshallar för tennis, padel, bordtennis, badminton och golf. I riktning mot Bromma finns Åkeshovs simhall som nås med buss på ca 15 min. På gångavstånd vid Bällstavägen finns Ica Bromma. Närmsta handelsområde är Bromma Blocks där det finns ett brett utbud av affärer samt systembolag. Vällingby Centrum som även det ligger i närområdet erbjuder bra service och shopping. På
gångavstånd eller kort bilfärd finns en hel del restauranger att välja på, tex fyra pizzerior, tre thairestauranger, Bromma Bistro som har serveringstillstånd och Klockhusparken som har uteservering på sommaren.

Varmt välkommen till din familjens nästa boende!

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB

Kontakta mäklaren

Arman Davarzan

Unik Fastighetsförmedling AB
Mäklare Arman Davarzan, Unik Fastighetsförmedling AB
0709903164

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.