Kommande

Eldpoststigen 16

Stadsdel norr, Östersunds kommun Se på karta

6 300 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
175 m²
Biarea
20 m²
Tomtarea
1 261 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
43 479 kr/år
Kommande

Välkommen till denna unika villa i populära och barnvänliga Stadsdel Norr! Som ägare av Eldpoststigen 16 har du gångavstånd till centrum, din lokala dagligvaruhandel är Maxi ICA Stormarknad och du kan från matrumsbordet njuta av vyerna över Åreskutan!

Huset är en väldesignad 1,5-plansvilla med stilren silhuett. Bostaden präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp via sina stora fönsterpartier. I entréplanet erbjuds en öppen planlösning med kök och plats för matmöblemang. Vid matplatsen ges dubbel takhöjd, vilket förstärker känslan av rymd i rummet. Extra påkostade material och utrustning som inbyggda högtalare och akustikplattor i taket. Vidare nås det inglasade och isolerade uterummet som kan nyttjas året runt, denna plats fungerar som ett förlängt vardagsrum med möjlighet att samla familj och vänner för sammankomst eller fest.

På övreplan öppnar ett allrum upp sig med storslagna vyer. Via en möblerbar hall nås master bedroom med öppen garderobslösning och sedan ytterligare två sovrum samt ett mysigt loft. Därutöver finns en rymlig tvättstuga och helkaklade badrum på vardera våningsplan.

En smart och fullutrustad uthyrningsdel nås via gaveln på bostaden. Här finns ett eget kök med matplats, sovrum samt badrum med tvättmaskin. Beroende på situation och familjens behov finns flera möjligheter. Man kan som idag inkassera en hyresintäkt på 6200 kr/mån eller inkvartera barn, gäster eller bekanta här. Man kan också med enkelhet öppna upp mellan bostadshus och uthyrningsdel om man hellre önskar det, allt är byggt och förberett för en sådan lösning.

Det finns parkering på uppfart samt under carport, vidare i samma länga finns två vidbyggda varmförråd, ett fungerar som gästrum. Tilltalande utemiljö med välskött grönska och plana gräsytor omger huset. Här ges möjligheter till uteplatser och trädgårdsintresse.

Jag låter bilderna tala!

Detta är en kommande försäljning. Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer information.
Karl Dahlin, 073-4445555.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund

Kontakta mäklaren

Karl Dahlin

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
Mäklare Karl Dahlin, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Östersund
073-444 55 55

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.