Toverud 210

Stenbacken, Hammarö Se på karta

5 975 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
172 m²
Biarea
11 m²
Tomtarea
6 742 m²
Byggår
1909
Driftkostnad
36 887 kr/år
Antal besök
7 197
Dagar på Hemnet
13

Nu har vi nöjet att erbjuda denna unika, otroligt charmiga fastighet på Hammarö. Här erbjuds verkligen något utöver det vanliga, med en stor tomt om hela 6742 kvm. Tomten kan nästan liknas vid en mindre park med massor av grönska, planteringar och en charmig damm. Att vandra ut på tomten är detsamma som att kasta av sig en kappa och lämna vardagslivet utanför. Det här är en plats av fullkomlig harmoni. När solen strålar genom buskar och fruktträd kan man bara fantisera om små barn som leker på gräsmattan, eller vuxna för den delen. Tomten erbjuder vidare flera härliga uteplatser, växthus och odlingsmöjligheter. Detta är verkligen en oas där du kan koppla av och njuta av naturen.
Trots det lantliga läget är inte stadspulsen mer än 18 minuter bort.

Huvudbyggnaden har anor från 1600-talet och är i grunden ett soldattorp som renoverats och blivit utbyggt i flera etapper. Huset inger en känsla av värme och själ och överallt finns originaldetaljer att finna och imponeras över. Totalt finns hela fyra öppna spisar och en fantastisk vedspis på fastigheten.

Utöver huvudbyggnaden finns en fristående byggnad med dubbelgarage, verkstad, förvaringsutrymmen, bastu, duschrum samt loft med sovrum och egen kamin. Vidare finns en mindre, isolerad gäststuga.

I närheten har du Vänern med härliga badplatser och Kilenegården med välskötta motionsspår.

Denna fastighet bör du uppleva på plats!

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.