Stöcke tomt i västerläge

Stöcke, Umeå kommun Se på karta

5 200 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
175 m²
Tomtarea
2 100 m²
Driftkostnad
26 800 kr/år

Vill ni förverkliga er dröm om en nybyggd, lättskött och välplanerad villa? I Stöcke har ni möjlighet att bygga på områdets finaste tomt med fördelar som västerläge, högt och insynsskyddat läge med skogen som närmsta granne och fin utsikt över åkrar i två väderstreck. Ni har fördelen av att bo lantligt men i villakvarter där barnen naturligt får nya vänner nära. Här får ni en tomt om ca 2100 kvm med generös byggrätt.

Spira 175 är ett modernt hus med många möjligheter. Köket är centrerat för ett hus där umgänge prioriteras. Du får ett genomtänkt högkvalitativt hus med mycket låga driftkostnader. Spira 175 kan kombineras med carport/garage. Husmodellen passar lika bra för familjevardagen som trevlig samvaro med släkt och vänner. Gör villan till ert eget genom att välja tillval och utrustning efter familjens behov.

Tomt kan säljas separat eller med entreprenadavtal på ett Hjältevadshus. Du som kund har även möjlighet att byta husmodell om så önskas.

Kostnad för vatten, avlopp, el, fiber, bygglov och utsättning finner Du i produktionskalkylen. Du är garanterad en minsta fastighetsstorlek på 2100 kvm enligt detaljplan. Lantmäteriförrättning/avstyckning pågår.

I Stöcke bor du med närhet till nybyggd skola 2017 (för- och grundskola) och tillgång till en mängd fritidsaktiviteter. I Stöcke finns ett rikt föreningsliv med goda idrottsmöjligheter såsom idrottsplats och elljusspår samt ett nybyggt allaktivitetshus med idrottshall, restaurang och gym. I byn finns även Stöcke ponnyförening, Stöcke IF och tillgång till vackra strövområden. Här bor du med närhet både till stad och natur. Goda kommunikationer gör byn till ett attraktivt alternativ för de som vill bo lantligt, men nära stan. Här bor du endast 10 minuter från Umeå med en härlig lugn och lantlig känsla. Tomten är belägen inom Stöcke skolas upptagningsområde vilket innebär att barn på området är prioriterade plats på skolan. Cykelvägen genom Stöcke ska byggas ut och ansluter till skogsvägen som angränsar området i väster. Det innebär att barnen kommer kunna ta sig till skolan vår/sommar/höst utan att färdas på bilvägen. Här bor du naturnära med många promenadstråk vid knuten. I grannbyarna finns fina badmöjligheter med Stöcksjö bad samt Kont och Bettnesand.

Högsta byggnadshöjd är 6,5 meter för huvudbyggnad och 5,0 meter för komplementbyggnad. Största bruttoarea är 250 m² per fastighet varav maximalt 80m² utföras som komplementbyggnad. Endast friliggande villor, fasader ska målas i dova, mättade färger. Fasader ska vara av trämaterial. Tak ska vara sadeltak, takvinkeln får vara mellan de angivna gradtalen 27-45

Vid intresse kontakta mäklare [email protected]

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Helen Norrman

Boporten AB
Mäklare Helen Norrman, Boporten AB
0720509351
Guldhemmets logotyp

Finalist

Årets Toppmäklare

Guldhemmet 2021