Slingan 31

Stora Höga, Stenungsund Se på karta

8 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
240 m²
Tomtarea
1 450 m²
Balkong
Ja
Byggår
1998
Driftkostnad
55 968 kr/år

För dig som söker ett boende utöver det vanliga!
Nu kan vi presentera Slingan 31, beläget med ett högt läge, utsikt över vackra Hakefjorden och Tjörnbron. Bostaden är ritad av arkitektfirman Mats & Arne Arkitektkontor (nu PE). Med en insynsskyddad tomt, imponerande takhöjd, stora fönsterpartier samt öppna och luftiga sociala ytor urskiljer sig bostaden rejält.

Fastigheten ligger som en av de allra sista på Valeberget med naturen runt om. Vid försäljningen medföljer även den angränsande fastigheten, naturtomten, Stenungsund Höga 1:209 på 2722 kvm. Tack vare detta slipper du oroa dig över att tomten kan komma att bebyggas i framtiden. Se mer info under "övrigt".

Bostaden är taxerad 240 kvm fördelat på två plan med betongbjälklag och golvvärme. Lämpar sig kanske för den stora familjen eller er som ser möjlighet att använda entréplan till uthyrning, generationsboende eller egen verksamhet att driva på hemmaplan.

Ovanvåningen erbjuder rymliga, öppna sociala ytor med möjlighet att ge plats för flera möblemang. Ett frukostbord i anslutning till köket, en centralt placerad matgrupp, loungegrupp placerad i burspråket och separat TV-hörna. Dessutom ges vacker utsikt över Hakefjorden och plats för en myshörna intill den pampiga och iögonfallande eldstaden klädd i granit.
Gediget ek-kök med bardisk och bänkskivor i bohusgranit med gott om förvaring och arbetsytor. Från köket nås balkongen.
Bostaden är optimalt planerad med social ytor i ena änden, i andra änden av huset nås den privata delen med tre stycken sovrum. Från master bedroom nås, via stora skjutpartier i glas, den avskilda trädgården samt altandäck med nedsänkt spabad i söderläge.
Badrum med dusch finns i anslutning till master bedroom samt ett separat badrum för gäster i hallen.

Entréplanet erbjuder rymlig, välkomnande entré med klinkers på golvet, här finns platsbyggda garderober för förvaring. Därefter finner ni ett vardagsrum, två sovrum samt ett bad- och relaxrum inrett med wc, dusch, badkar och bastu. Tvättstuga med tvättmaskin, torktumlare och ett förråd hittar man även på detta plan. Från vardagsrummet nås via altandörr den stenlagda uteplatsen.

Fastigheten är belägen högt upp på Valeberget med insynsskyddad baksida mot skogen där tomtgräns suddas ut mellan gräs och blåbärsris. En välskött trädgård med blommor och växter som planterats med omtanke - Magnolia, Norsk brudspirea, Rhododendron, hallonbuskar och körsbärsträd för att nämna några. Här finns också en friggebod. Längs huset går ett altandäck med plats för flera möbelgrupper - här är en plats att njuta på året runt.

Ett boende som särskilt tilltalar dig som värderar närheten till natur och salta bad med klippor och sandstrand. Med Getskärs badplats på nära avstånd är det inbjudande att spendera sina sommardagar med picknick och krabbfiske tillsammans med vänner och familj på bryggorna vid havet. På Slingan bor du avskilt i ett populärt bostadsområde med gång- och cykelavstånd till bl.a. förskola, skola, idrottsanläggning, handel och kollektivtrafik. Fiber finns.

Söker du en bostad med känsla och rymd utöver det vanliga?
Välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Stenungsund