Jan Eriks väg 6A

Storvreta, Uppsala Karta & restider

5 795 000 kr
VillaVilla

Tomten är inte knuten till någon husleverantör.

Husförslaget gäller för totalentreprenad med MoveHome villa Move#305. I det beräknade priset ingår uppskattad kostnad för tomt, markarbeten, lagfart, bygglov, anslutningsavgift vatten/avlopp/el och kvalitetsansvarig. Pantbrev om 1 000 000 kr finns, låga anslutningsavgifter då befintlig VA-inkoppling sparats. Enligt uppgift från Uppsala Vatten är det avgiftsfritt att koppla på. Möjlighet finns att välja annan husmodell hos Trivselhus.

MoveHome säljs och tillverkas av Trivselhus, en av Sveriges största hustillverkare. Samtliga hus är Svanenmärkta vilket garanterar en sund boendemiljö, fri från hälsofarliga kemikalier. För mer information om husförslaget (Move #305) och information kring husentreprenaden kontakta MoveHome/Trivselhus säljare Conny Löfgren på tel. 070-526 49 39 alt e-post: [email protected]

Attefallshus får placeras en meter från tomtgräns 6a/6b.

I Storvreta finner man ett stort serviceutbud med bl.a. matbutiker, vårdcentral, apotek, flera förskolor och skolor, lekplatser, restauranger, bensinmack mm. Storvreta angränsar till stora natur- och fritidsområdet Storskogen, med många ströv- och vandringsleder. Aktivt föreningsliv och idrottsplats med upplysta motionsspår med fina möjligheter till längdskidåkning vintertid.

På Jan Eriks väg har du närhet till goda kommunikationer med Upptåget som är i Uppsala på ca 8 min och Arlanda på ca 30 min, flera bussar samt nära till E4:ans påfart för den bilburne.

OBS! Bilderna är illustrationer. Ändringar, avvikelser och tillval kan förekomma. Mäklaren förmedlar endast tomten och köparen tecknar separat entreprenadavtal med MoveHome/Trivselhus.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
172 m²
Tomtarea
817 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
25 000 kr/år
Byggår
2019
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Jan Eriks väg 6A och skaffa lånelöfte nu.

Pris
5 795 000 kr
Driftkostnad
25 000 kr/år

Billigare och bättre boende

NYHET: Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

Statistik

4 022
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 105 dagar sedan, den 9 februari 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.
illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Guider & Tips