Anders Nilssons väg 1

Stugun, Ragunda Se på karta

1 050 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
116 m²
Biarea
125 m²
Tomtarea
1 340 m²
Byggår
1977
Driftkostnad
39 830 kr/år
Antal besök
3 752
Dagar på Hemnet
17

Varmt välkomna till en härlig del av Stugun, med utsikt, naturnära läge och näst intill ski in från slalombacken!

Denna gedigna timrade vinkelvilla står nu redo för nästa familj att utforma till sitt egna hem. Det finns fantastiska ytor på båda våningsplanen och det erbjuds hela 7 rum och kök! På övervåningen välkomnas man av en hall som sammanknyter alla rum. Vardagsrummet har en härlig takhöjd med ryggåstak och en stor eldstad samt utgång till altanen som är placerad i husets vinkel och får därmed ett soligt och vindskyddat läge, med utsikt ner mot älven. Köket har motivmålade luckor i massivt trä och bra plats för matbord. Det finns ett badrum, hall och inte mindre än fyra sovrum på det övre våningsplanet.

I souterrängvåningen finns en klassisk gillestuga med en rejäl eldstad som har inbyggda värmekanaler till övervåningen. Detta är ett härligt rum för att samla släkt och vänner. Det finns en stor tvättstuga med separat toalettrum och plats för dusch och bastu. Ett ytterligare sovrum eller förråd, tillsammans med två mindre förråd förenklar livspusslets förvaring. Ytterligare fördelar är varmgarage i huset och såklart finns även fiber indraget. Här finns verkligen förutsättningarna för ett härligt villa- och familjeliv! På denna trevliga hörntomt finns plats för spring och lek, och naturen är bara runt knuten.

I Stugun bor man bekvämt på en ort med mataffär, förskola och skola, vårdcentral, café/bageri och bygghandel m.m. På fritiden finns det gott om skoterleder att tillgå, liksom längskidspår och slalombacke. Det finns fina fiskevatten i området.

Läs mer hos mäklaren
Storsjömäklarna AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.