Kommande
Nyproduktion

Östra Sundskogsvägen 3

Sund/sundstrand, Uddevalla kommun Se på karta

5 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
150 m²
Tomtarea
1 004 m²
Byggår
2021
Kommande
Nyproduktion

Nu har du möjlighet att köpa ett flyttklart hus på havsnära tomt i barnvänliga Sundsstrand, Uddevalla.

Välkommen till denna nyproducerade villa om 151 kvm. Huset består av 7 rum och kök med separat barn- och vuxenavdelning. Husets mitt präglas av en stor umgängesdel och ryggåstaket bidrar till att huset upplevs ännu rymligare - här får ni plats med såväl matplats som soffgrupp. Här står också en braskamin som skapar en hög mysfaktor. Vardagsrummet ligger i direkt anslutning mot det väldisponerade köket och den trevliga bardisken där du kan samtala med kocken under middagsbestyren, eller varför inte duka fram kvällens tilltugg? Köket kommer från HTH och är inrett med rostfria vitvaror. I Husets ena ände ligger föräldrasovrummet med egen klädkammare och kaklad toalett med duschhörn, takdusch och grå kommod. Här, intill köket finns även en tvättstuga som är utrustad med tvättmaskin och torktumlare. I den andra änden av huset finns ett allrum där barnen kan få sitt egna krypin, fyra sovrum och ett lyxigt kaklat badrum med dubbla takduschar, industrispröjsad duschvägg, grå kommod och handdukstork.

Huset har en fasad i industriell stil med svarta spröjsade fönster och värmebehandlad funkispanel. Till huset hör ett garage i samma stil och på tomten kommer Myresjöhus att anlägga gräsmatta och bygga en liten altan.

Sundsstrand är ett expanderande område med flera nybyggda småhus i familjevänliga kvarter. Här bor du nära havet och naturen. Under de varma sommarmånaderna finns det gott om trevliga badvikar och stränder där ni kan ta er ett svalkande dopp. Goda pendlingsmöjligheter finns på denna ort och du tar dig snabbt både norr och söderut via väg E6. Förskola finns på gångavstånd och skola inom bilavstånd.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Uddevalla

Kontakt

Marlene Bodin-Sjöberg

Fastighetsbyrån Uddevalla
Mäklare Marlene Bodin-Sjöberg, Fastighetsbyrån Uddevalla
070-301 04 14

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas