Petersviksgatan 13

Sundsvall, Sundsvalls kommun Se på karta

3 400 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
188 m²
Biarea
50 m²
Tomtarea
1 427 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1962
Driftkostnad
39 600 kr/år

Nu finns möjlighet att förvärva denna välbyggda och fina souterrängvilla med skogen alldeles bakom husknuten.

Husets utsida är väl omhändertagen där bl.a. taket byttes för ca 10 år sedan, en del fönster har bytts ut och fasaden är i fint skick. Uppvärmningen är bergvärme.

Huset rymmer den stora familjen och är väldisponerat. På nedervåningen finns en trevlig hall, gästrum, tvättstuga, badrum med dusch, gillestuga, matkällare, klädförråd, ytterligare förvaringsutrymmen samt ett extrarum som också det har använts som sovrum. Det praktiska garaget i anslutning till entrén har både vattenutkastare och avlopp.

På övervåningen finns en stor och rymlig passage, ett stort och trevligt vardagsrum och en matsal som ligger i anslutning till den härliga altanen. Ifrån köket har ni utsikt ut mot den lummiga baksidan, samt en dörr som leder ut i grönskan. På övervåningen finns dessutom tre sovrum, varav två av dem ligger i anslutning till den härliga balkongen i söderläge. På övervåningen finns såklart även ett badrum med dusch.

I den uppvuxna och trevliga trädgården finns bland annat syrener, äppelträd och vinbärsbuskar och i skogen bakom huset har barnen lekt i otaliga timmar. Många fina minnen väntar på att skapas av nästa familj som flyttar in här. Alldeles i närheten finns dessutom Petersviks lekplats, samt närheten till både havet och grillplatser. Det är inte för inte att området är populärt.

Huset måste upplevas på plats och ni är varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Stephanie Bolt

Norrlandsmäklarna
Mäklare Stephanie Bolt, Norrlandsmäklarna
073-082 43 38