Askvägen 18B

Sunnersta, Uppsala Se på karta

5 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
109 m²
Biarea
107 m²
Tomtarea
1 080 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
24 480 kr/år
Antal besök
5 014
Dagar på Hemnet
10

Enplansvilla med källare med egen ingång samt garage. Välkommen till en denna villa om 109+107 kvadratmeter. Huset erbjuder trevliga sällskapsytor samt en trivsam trädgård i hörnläge med gott om plats för odlingar samt utrymme för att skapa sin drömträdgård.

I villan finns idag tre rum på entréplanet som passar utmärkt som sovrum eller kontor och i källaren finns möjlighet till två sovrum till. Generösa umgängesytor finns på båda planen - uppe finns ett stort vardagsrum med stora fönsterpartier mot trädgården. Nere finns en gillestuga med öppenspis, en mycket stor tvättstuga med en tvättmaskin, badrum samt dusch utrymme och bastu. Här finns även möjlighet till smart uthyrningsdel med egen ingång, badrum och köksdel om man önskar. Generöst med förvaringsutrymmen i bra förråd.

Detta är ett naturnära, lugnt och trivsamt bostadsområde. Som boende på Askvägen 18B i Sunnersta har du mycket nära ned till Ekoln med fin omkringliggande natur. Promenadavstånd till bad-/och båtplats vid Mälaren och Skarholmen samt närheten till 3 badplatser, Uppsala alpina center, Sunnerstaåsens friluftsområde och Alnäs friluftsgård ger goda möjligheter till ett aktivt friluftsliv med bl a upplysta elljusspår för löpturer, fina promenader i vacker natur eller skid/-pulkaåkning vintertid. I Sunnersta finns den omtyckta Sunnerstaskolan som erbjuder förskoleklass t o m åk. 5. I övrigt finns flera förskolor, matbutik samt restauranger i närområdet.

På trivsamma Askvägen 18B i Sunnersta finner ni detta trevliga boende, välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Uppsala