Timmermansgatan 10E

Svartbäcken, Uppsala Se på karta

5 885 000 kr

6 195 000 kr -5%
Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
168 m²
Biarea
1 m²
Tomtarea
163 m²
Byggår
1973
Driftkostnad
47 600 kr/år

Stort radhus med två balkonger i ett ypperligt läge i Främre Svartbäcken, bara några minuters cykel- och promenad från centrum och stationen! Goda uthyrningsmöjligheter för den som önskar, eller t.ex. generationsboende då bostaden i dagsläget har två separata ingångar och två kök! En stor fördel med den här bostaden är att man har bilplats alldeles utanför ytterdörren med plats för 1-2 bilar.

Bostaden är disponerad där entréplan har en bra hall, snyggt renoverat badrum med dusch, stort vardagsrum med utgång till altanen, stilrent kök samt ett bra sovrum med förvaring och en helt egen ytterdörr som nås från husets baksida. Mittenvåningen inrymmer stort vardagsrum med utgång till balkong i österläge, kök med matplats, ytterligare en stor balkong i västerläge samt en extra wc (tidigare tvättstuga). Övre plan har i dag fyra riktigt bra sovrum och ett badrum med badkar.

Gemytlig samfällighet (Ebbe) med en gemensam gård med lekplats som nås från bostadens baksida. Förmånligt avtal för bredband och tv genom fiber, skötsel av gemensamma ytor samt sophämtning ingår i samfällighetsavgiften. Alla rum i denna bostad har nätverksuttag för att via kabel kunna ansluta dator eller tv, perfekt för den som vill ha ett arbetsrum för distansarbete!

Främre delen av Svartbäcken är ett mycket eftertraktat område tack vare sitt centrala läge med bra avstånd för pendlare, men också sin närhet till rekreation och motion i Röbo. I närområdet finns flera förskolor samt t.ex. Domarringens skola med förskoleklass till årskurs 5.

Tillträde är flexibelt och privata visningar är möjliga enligt överenskommelse. Kontakta mäklaren för besiktningsprotokoll och förfrågan om enskild visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 29
    nov
    Idag kl. 14:30–15:30
    Anmälan krävs! Kontakta mäklaren för bokning av enskild visning.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.