Holsljunga Tommared Majlyckan 1

Svenljunga, Svenljunga kommun Se på karta

1 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
90 m²
Biarea
90 m²
Tomtarea
2122 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1974
Driftkostnad
36 111 kr/år

Vad sägs om att bo omgiven av öppna åkrar och grönskande björkdungar? Nu har vi äran att presentera Tommared Majlyckan så snart kan drömmen om landetlivet bli din verklighet! När man kör in på den lilla grusvägen där det står "Tommared" möts man direkt av en plats som utstrålar lugn och harmoni. Här går hästarna och betar i hagarna nästan alldeles inpå husknuten... kan det bli mer idylliskt? Det är frågan, men nog om det natursköna läget.

Utöver boningshuset erbjuder fastigheten en rejäl och lättskött trädgård med plana gräsytor där barnen kan springa fritt och där härliga grillkvällar kan avnjutas på altanen. Villan har en tilltalande planlösning med flertalet möjligheter och stor potential! På entréplanet finns förutom kök och vardagsrum hela fyra sovrum att tillgå samt ett fullutrustat badrum. Källaren ger plats åt goda förvaringsutrymmen, ett rymlig allrum, ytterligare sovrum samt tvättstuga och badrum/relax. På källarplanet har man även installerat genomgående golvvärme för bästa komfort.

Bakom det öppna landskapet övergår området kring Tommared Majlyckan i skogsmark med många mindre skogsvägar som är utmärkta för promenader och cykelturer. För er som gillar plocka bär och svamp kan jag glädja er med att det finns rikligt med detta runtom. Fastigheten är belägen cirka 500 meter från sjön Karken som är en mycket uppskattad fiskesjö. Här finns även möjlighet till båtplats för den som önskar. Ynka 4 kilometer bort finns Holsjunga badstrand som måste bedömas som unik i sitt slag med en lång sandstrand och grunt vatten.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse så tar ansvarig mäklare kontakt med dig för att boka in privatvisning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga

Kontakta mäklaren

Andréa Lidh

Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
Mäklare Andréa Lidh, Svensk Fastighetsförmedling Svenljunga
0325- 65 08 02