Skarpängsvägen 39

Svinninge, Österåker Se på karta

11 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
229 m²
Biarea
40 m²
Tomtarea
1 708 m²
Byggår
2007
Driftkostnad
31 440 kr/år
Antal besök
4 880
Dagar på Hemnet
9

*TILLTRÄDE MÖJLIGT JUNI/JULI 2021* *SJÖUTSIKT * *EV MÖJLIGHET TILL BÅTPLATS*
Välkommen till ett fantastiskt rymligt hem vid havet med närhet till stan. Huset är i fint skick med magisk läge i Hästängsudd. Exklusiva materialval i öppen planlösning. Den stora tomten ger möjlighet att bygga pool om så önskas. Här bor du i skärgårdsmiljö med hagar och grönska runt hörnet samt badplats och båthamn ett stenkast från huset. Ett hem som måste upplevas på plats!

Endast 25 min från Stockholm city, ligger natursköna Svinninge/Hästängsudd. I Hästängsudd finns lekplatser, badplatser med brygga, badflotte och grillplats. Här finns även motionsslinga och vackra promenadstråk i skärgårdsmiljö.

Kommunikationerna är goda med bussförbindelse nära huset till Kulla Vägskäl och Åkersberga. Vid Kulla Vägskäl finns infartsparkering och busshållplats med bra förbindelser mot Stockholm och Danderyd, även nattbuss. Vid Rydbo, Åkers runö eller Täljö kan man ta Roslagsbanan som går mot Östra station, Åkersberga och Österskär. Arninge centrum och Åkersberga centrum ligger inom bekvämt bilavstånd, båda centrumen erbjuder ett fint utbud av butiker. Förskola finns på Skåvsjöholm, skolor finns i Rydbo och Täljö.

Hästängsudds Vägförening
Hästängsudds Vägförening är en samfällighet där samtliga fastigheter som ingår i Hästängsudd är medlemmar. Hästängsudds tomtområde består f.n. (mars 2018) av ca 350 fastigheter. Föreningen ansvarar för byggande och underhåll inklusive vinterunderhåll i form av plogning, saltning och sandning av områdets ca 7 km vägar. För medlemskapet, som är obligatoriskt, betalar man en årlig avgift.

Hästängsudds Fastighetsägarförening
Hästängsudds Fastighetsägarförening består f.n. av knappt 300 medlemmar och omfattas geografiskt av Hästängsuddsvägen, Svartgarnsvägen och Björnhammarsvägen med anslutande vägar samt Gunbovägen söder om Nantesvägen. Föreningen äger och förvaltar ett antal markområden som bl a utnyttjas för våra brygganläggningar (inkl båtupptagningsramp), idrottsplats, lekplats, tre badstränder och i övrigt som grönområden.

Båtplatser
Båtplatserna är indelade i fyra olika storleksklasser. För varje storleksklass är en maximal båtbredd tillåten enligt följande:
Klass 1 (Liten), max båtbredd 1.75 m (850:-)
Klass 2 (Mellan), max båtbredd 2.25 m (1800:-)
Klass 3 (Stor), max båtbredd 3.00 m (2700:-)
Klass 4 (XL), max båtbredd 3.50 m (3700:-)

För mer info se: https://hastangsudd.hemsida24.se/

Den som köper bostaden kommer att erhålla en lista med samtliga budgivares namn, telefonnummer samt lagda bud. Säljarna har fri prövningsrätt vilket innebär att säljaren kan bestämma till vem han säljer och till vilket pris.

Viss avvikelse kan förekomma beträffande planskisser, dessa är ej skalenliga.

Vi påminner även om köparens undersökningsplikt vid köp av bostaden.

Läs mer hos mäklaren
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.