Kremlans väg 7

Tännäskröket, Härjedalen Karta & restider

3 495 000 kr
VillaVilla Nyproduktion 

Nu pågår nybyggnation av fjälhuset Isbjörnen som är Tännäskrökets största stuga med 8 - 12 bäddar. Fjällhuset är vackert placerat på Hemkrökets sydsluttning med slående utsikt över fjällvärlden mot den norska gränsen. Huset är utformat med stora sociala ytor, en vacker takhöjd och ljusinsläpp. Här kan Du njuta av fjällkänslan såväl inomhus som utomhus, med påkostade materialval och en färgsättning i samklang med naturen. Isbjörnen är utrustad med bastu, braskamin, egen terrass samt förråd. Vi rekommenderar även inredningspaketet framtaget i samarbete med Norrgavel vilket ger Ditt fjällhus en vacker skandinavisk fjällkänsla med god och hållbar kvalité.

Ni bor invid liftsystem, längd och skoterspår samt Rogens naturreservat och kan ta del av Destination Funäsfjällens stora utbud av aktiviteter året runt. Tännäskröket är förutom skidåkningen och den storslagna fjällmiljön allmänt känt för sin fokus på arkitektur, design och mat. Restaurang Árran är listad i White Guide och boendet är omskrivet som ett av fjällvärldens finaste. Tännäskröket ingår i Destination Funäsfjällen där även Ramundberget, Tänndalen, Funäsdalsberget och Bruksvallarna ingår med bl.a. gemensamt skidpass, Nordic Ski och aktiviteter året runt. I Tännäs finns även den unika chansen att se urtidsdjuret myskoxen i sin hemmiljö.

Genom att teckna uthyrningsavtal med Tännäskröket kan ni enkelt finansiera ert fjällboende. Tännäskröket erbjuder en uthyrningsgaranti på 50 000 kr/år efter uthyrningsprovision. Uthyrningsgarantin gäller förutsatt att ni nyttjar max 4 veckor själva under vintersäsongen varav max 1 högsäsongsvecka, samt väljer inredningspaket från Norrgavel.

Ge er familj en förankring i Sveriges vackraste fjällområde och en investering i ett aktivt friluftsliv, sommar som vinter.

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Friliggande villa
Boarea
132 m²
Tomtarea
1 376 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
26 200 kr/år
Byggår
2017 / 2018
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Kremlans väg 7 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
3 495 000 kr
Driftkostnad
26 200 kr/år

Statistik

2 539
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 182 dagar sedan, den 24 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

illustration_step9
Jämför själv med slutpriser på andra villor som sålts.

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips