Trehörningen 45

Trehörningen 45, Umeå kommun Se på karta

3 995 000 kr

4 395 000 kr -9 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
204 m²
Biarea
36 m²
Tomtarea
1 705 m²
Byggår
1929
Driftkostnad
25 854 kr/år

Västerbottensgård med lummig tomt som i söder omgärdas av en stenmur. Med en mängd träd och buskar samt en nedsänkt uteplats är tomten vindskyddad och har ändå sol från tidig morgon till sen kväll. Här njuter man av lugnet med utsikt över sjön och ett pendlingsavstånd på ca 25 min till stan.
Huset har löpande renoverats med många handhyvlade och täljda trädetaljer. På tomten kan barnen leka och plocka jordgubbar, plommon, äpplen, vindruvor mm. eller spela fotboll på den angränsande fotbollsplanen. I trädgården och växthuset på 25 m2 kan man odla grönsaker till familjen. Tar man trappan upp från växthuset kommer man till lusthuset där upp till 8 personer sitter bekvämt med utsikt i alla riktningar över trädgården.
Huset består av 204 kvadratmeter fördelade på två plan. På nedre plan finns ett stort kök, två sovrum, kontor, förråd med matkällare och badrum. På övre plan finns en stor hall med utgång till balkongen. Vidare finns ett kök/syrum/arbetsrum, två sovrum och ett stort vardagsrum med sadeltak, två förråd och badrum med dusch. I hela huset finns gott om förvaringsmöjligheter i garderober och förråd. Mycket låga uppvärmningskostnader med bergvärme.

Garage på 30 m2 med länk från huset. Carport för tre bilar, timrad lada med vidbyggt vedhus/skotergarage, timrad lekstuga mm.

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Umeå

Kontakta mäklaren

Peter Jevenko

HusmanHagberg Umeå
Mäklare Peter Jevenko, HusmanHagberg Umeå
070-344 37 57