Trojagatan 14

Tingsryds kommun Se på karta

725 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
180 m²
Biarea
105 m²
Tomtarea
1 210 m²
Byggår
1948
Driftkostnad
31 384 kr/år

I centrala Ryd söker nu en rymlig tvåplansvilla med stor källare ny ägare. Med sina 180 m² är villan perfekt för den större eller växande familjen, här erbjuds högt i tak och flertalet rymliga rum med vacker fiskbensparkett och äldre tapeter. På fastigheten finns garage och ett uthus för god förvaring samt en lummig tomt med möjlighet till barfotalek och en dunge av vackra träd som ger god möjlighet till skugga under varma sommardagar.

Bostadshuset är i originalskick och i behov av renovering. Drömmer ni om att finna ert drömhus? Är ni ute efter ett större projekt och känner er redo att ge extra kärlek till ett 40-talshus där era barn och barnbarn kan växa upp och skapa härliga minnen i en by som omges av naturskön miljö med många vackra sjöar och vattendrag?

Ryd är en medelstor tätort med 1450 invånare som har välsorterad Icabutik, bank, restauranger samt vårdcentral med apotek. Där finns förskola och skola upp till åk 9 och en idrottshall som används flitigt. Vid närliggande Kuppersjön ligger den välskötta badplatsen där det finns badbrygga och grillplats. För den aktiva finns elljusspår utmed Hönshyltefjorden. Söker man övriga bekvämligheter ligger Karlshamn och Tingsryd inom 30 minuter med bil.

Fastigheten säljs med friskrivning för dolda fel.

Välkommen att kontakta oss för visning!

Läs mer hos mäklaren

Kontakta mäklaren

Jørgen Johansen

Egendomsbyrån AB
Mäklare Jørgen Johansen, Egendomsbyrån AB
+4647710000

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.