Töjnavägen 55B

Töjnan, Sollentuna Se på karta

7 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
130 m²
Biarea
75 m²
Tomtarea
934 m²
Byggår
1955
Driftkostnad
23 000 kr/år
Antal besök
855
Dagar på Hemnet
1

Välkommen till denna fina souterrängvilla som är belägen på en generös södervänd tomt i attraktivt villaområde! Entrévåningen består av kök, vardagsrum och tre sovrum. Vardagsrummet är rymligt och har vackert ljusinsläpp via ett stort fönster i söderläge. Här finns också en öppen spis att sitta och mysa vid på kvällarna när det är ruggigt ute. Från vardagsrummet når du terrassen som också vetter mot söder, en perfekt plats där du kan njuta av morgonkaffet och även lunchen. Middagen kanske du avnjuter i trädgården vid altanen dit även kvällssolen når. Souterrängvåningen består av två rum, badrum, tvättstuga och en matkällare. Från souterrängplanet når du garaget som även har en ljus och trevlig verkstadsdel med fönster ut mot trädgården. Utanför garaget finns det plats att parkera två bilar till. På tomten står en friggebod om c:a 12 kvm där du har både värme, el och fiberanslutning, så den kan absolut nyttjas som arbetsplats!

Bergvärmen ger låga driftkostnader och det är golvvärme i båda våningsplanen, även i verkstadsdelen och i större delen av garaget. Huset har underhållits väl, det är omdränerat, vinden är tilläggsisolerad, nya avloppsledningar är dragna, fasaden är omputsad och taket är omlagt. Fiber är indraget och det finns nätverksuttag i alla rum. Det finns också centraldammsugare.

Tomten är välskött och har en plan och fin yta för lek eller kanske anläggning av pool? På tomten finns fruktträd, bärbuskar och gott om utrymme för den odlingsintresserade. Här bor du mitt i ett trivsamt och uppvuxet villaområde med närhet till skola, förskolor och kommunikationer. Till busshållplatsen tar det högst två minuter att gå och det är gångavstånd till centrum med all tänkbar service.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sollentuna

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.