Korrevägen 10

Tomelilla kommun Se på karta

1 850 000 kr

2 100 000 kr -12 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
160 m²
Biarea
27 m²
Tomtarea
954 m²
Byggår
1975
Driftkostnad
44 200 kr/år

Med ett härligt läge ligger denna stora vinkelbyggda enplansvilla. Läget i byn är perfekt med en underbar utsikt över backarna samtidigt som man har ett lite friare läge med aktivitetsfält som granne och tillika är Brösarps serviceutbud bara ett stenkast bort.
Hela bostaden är välplanerad Här finns stort luftigt kök med bra arbetsytor, hela fem möjliga sovrum med goda förvaringslösningar och ett stort uterum, med gott om plats för fest och vardag. Tack vare uterummets skyddade läge så kan man njutas av en underbar solnedgång härifrån under stora delar av året och vill man nyttja detta till en extra matsal under kvällarna, går det alldeles utmärkt Utanför finner vi en stenlagd uteplats i skönt läge med gott om plats för både loungemöbler och grill.
Den vackra och lättskötta trädgården omfamnar huset med gott om plats för barnen att springa på och räcker inte trädgården till så tar man sig smidigt ut på aktivitetsfältet. Tillika finner vi både snygga planteringar, pergola med vindruvor samt frukt och bär.
Praktiskt med garage och stort förråd i anslutning till bostaden. Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Bostad ida´ Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Leif Holmqvist

Bostad ida´ Fastighetsförmedling
Mäklare Leif Holmqvist, Bostad ida´ Fastighetsförmedling
0766-365912