Vinkelvägen 13

Torbjörntorp, Falköpings kommun Se på karta

2 000 000 kr

2 150 000 kr -7 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
166 m²
Biarea
133 m²
Tomtarea
1 072 m²
Byggår
1974
Driftkostnad
46 380 kr/år

I utkanten av Torbjörntorp angränsande till åkermark ligger denna generösa villa i 1,5 plan med källare, ett barnvänligt hem på lugn återvändsgata med utrymme för hela familjen.

Redan i hallen ges ett inbjudande och hemtrevligt första intryck av en kamin som även sprider värme i entréplanet. Det stilrena köket renoverat 2013 ligger i öppen planlösning med vardagsrummet, här står en köksö i centrum och bjuder in till socialt umgänge. Totalt inrymmer villan idag fyra sovrum, för den som önskar finns dessutom goda möjlighet att avgränsa ovanplanets allrum till ytterligare sovrum. I källarplanet finns gott om förvaringsutrymmen men även gillestuga, hobbyrum, tvättstuga, dusch och toalett. Ett garage med nyare port finns vidbyggd till huset och nås från källaren. Under senare år har flera större renoveringar utförts med bl.a. nya fönster (2009), nytt tak (2016), nya luft/luftvärmepumpar samt installation av radonsug. Fastigheten är ansluten till fiber.

Torbjörntorp ligger ca 6 km från Falköping, i samhället finns bl.a. förskola, lekplatser, tennisbana och vackra promenadstråk. Skolbussar går till grannsamhället Gudhem där skola f-9 finns. Fastigheten är förbesiktigad och försäkrad mot dolda fel, detta då säljaren tecknat "Skyddat köp".
Välkommen med er anmälan till visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Falköping

Kontakta mäklaren

Ronja Melker

Mäklarhuset Falköping
Mäklare Ronja Melker, Mäklarhuset Falköping
0709721429
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas