Fredsvägen 13

Törnskogen, Sollentuna Se på karta

12 000 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
269 m²
Biarea
41 m²
Tomtarea
950 m²
Byggår
2007
Driftkostnad
35 800 kr/år
Antal besök
11 650
Dagar på Hemnet
26

Med mycket lugnt läge längst in på Fredsvägen ligger detta Trivselhus högt och majestätiskt utan insyn från grannar. Fredsvägen är en återvändsgata och det finns således ingen genomfartstrafik. Vaxmoraskolan ligger endast ett par minuters gångväg bort. Efter ytterligare några få minuters promenad är du inne i Törnskogens Naturreservat där Norrviken ligger omedelbart vägg i vägg västerut. Väsjöbackens backar når du efter knappa fem minuters bilresa. Sollentunavallen ligger knappa tio minuters bilresa bort för friidrott och ishockey. För dig som söker både närhet till naturen och närhet till stadens alla bekvämligheter är detta ett i det närmaste optimalt läge.

Villan byggdes 2007 och valet av tomt gjordes med stor omsorg. Det höga, fria läget ger möjligheter till sol eller skugga - allt efter behag - hela dagen. På uteterrassen med nordvästläge kan du tillbringa många sköna grillkvällar under säsong. Huset är genomgående väldigt välskött och har alla de utrymmen och bekvämligheter som normalt efterfrågas. Planlösning enligt följande.

ENTRÉPLAN
Stor välkomnande hall med gott om plats för klädavhängning i garderob och på hatthylla. Direkt till vänster om hallen ligger det stora, härliga köket, med burspråk och köksö. Köket har gott om skåp och är fullt utrustat med spis, två ugnar, fläkt, kyl, frys, vinkyl, diskmaskin och microvågsugn. Till höger från hallen ligger ett sov-/arbetsrum och till det en separat klädkammare. Till höger från hallen ligger också ett av husets helkaklade duschrum, utrustat med dusch, WC och tvättställ. Under trappan, som leder upp till övre plan, finns också ett förrådsutrymme. Rakt fram från hallen ligger matsalen med plats för ett rejält matbord. Till höger ligger vardagsrummet med burspråk och gott om plats för flera möbelgrupper. Här står också en vit Cronspis som kan ge både värme och välbefinnandekänsla. Från matrummet och köket når man via en kort passage både husets ekonomidel, entréplanets andra sovrum och husets största badrum. Härifrån går du också ut till det härliga, ljusa, uterummet - ett vinterbonat uterum med golvvärme som är användbart året runt. Från uterummet kommer du ut till terrassen och trädgården. Sovrummet har en separat klädkammare och en utgång till den uterummet. Det helkaklade badrummet har bubbelbadkar, dusch, WC, dubbla tvättställ och en bastu. Från passagen kommer du också till tvättstugan med gott om plats för klädvård. Utrustningen är tvättmaskin och torktumlare (Miele) samt tvättho och ett torkskåp, klinkergolv. Från tvättstugan kommer man ut i dubbelgaraget som förutom plats för bilarna rymmer bl.a. bergvärmepump och plats för förvaring. På detta plan ligger genomgående parkettgolv i alla torra utrymmen, förutom i hall och uterum samt i våtutrymmena där det ligger klinkergolv. Garaget har en primerbaserad målad yta ovanpå betongplattan. Hela entréplanet har en takhöjd på 2.60 m och gemensamt är även den på hela planet vattenburna golvvärmen.

ÖVRE PLAN
På övre plan möts man av ett stort, ljust allrum. Här står en Conturakamin med täljstenstopp. Två stora sovrum, varav det ena med enkla medel skulle kunna delas upp till två rum. Genomgående för dessa rum är parkettgolv, och uppvärmningen via elradiatorer. Här uppe ligger också husets tredje helkaklade badrum, med bubbelbadkar, dusch, WC och tvättställ, golvvärme.

Läs mer hos mäklaren
Susanne Persson Fastighetsförmedling AB