Modern villa med stall, paddock och pool

Torres Vedras, Portugal

600 000 euro
VillaVilla

Referens: CP0238

Modern villa med trevlig utsikt över landskapen, belägen endast fem minuter från stranden med 15 minuter intill centrala Ericeira samt med 35 minuters väg från Lissabon och flygplatsen. Fastigheten har 4.98 hektar land och har inomhuspool och gym, paddock, stall, hundgård samt en trädgård med flertalet träd så som tall och eucalyptus. Villan består av två stora vardagsrum, två kök, sex sovrum varav tre är en-suites med garderober, tvättstuga och förråd, ett spel rum samt ett stort garage.

Som svensktalande fastighetsmäklare i Portugal erbjuder vi personlig visning som lotsar dig genom köpprocessen och er etablering i Portugal. Vi är licenserade mäklare och talar svenska, portugisiska och engelska. Portugalmäklarna är sedan 25 år tillbaka även en auktoriserad mäklarbyrå med mäklarlicens och ansvarsförsäkring i Portugal. Vi har tillgång till samtliga bostäder på marknaden och vi finns här nere året runt. Portugalmäklarna är även en i Sverige auktoriserad mäklarbyrå och medlemmar i mäklarsamfundet.

Som den största mäklarfirman på portugisiska fastigheter med fokus mot den nordiska marknaden har vi tillgång till i princip samtliga fastigheter till salu i Portugal och vi har därför som målsättning att finna rätt fastighet till rätt pris för våra nordiska kunder. Vårt arbetsområde sträcker sig från Storstadsregionen, Lissabon med omnejd, Cascais, Estoril och norrut mot Silverkusten genom Alentejo och söderut med hela Algarves kustremsa med kontor i bla Lagos, Portimao, Carvoeiro, Albufeira, Vilamoura, Tavira mfl. Förutom kontoret i Stockholm har vi 12 mäklarkontor kontor i Portugal. Detta för att underlätta för de svenskar som önskar bosätta sig här nere. Vårt huvudkontor ligger centralt i Estoril, 30 minuter utanför Lissabon.

Välkomna ner och besök oss.

Portugalmäklarna

Portugal: Estoril Garden -Av Aida Bloco 1, Loja 111 P-2765-187 Estoril

Sverige: Stureplan 4 c, 4 tr 114 35 Stockholm

Inger Söderlund +351 911 150 535 +46 707 631035 +46 8 463 1035

Övriga kontor : Stockholm, Lissabon, Estoril, Cascais, Lagos, Portimao, Vilamoura, Tavira, Carvoeiro, Ferragudo, Albufeira, Loule, Olhau, Ericeira Silverkusten, Madeira, Alentejo mfl

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
425 m²
Antal rum
7 rum

Statistik

386
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 248 dagar sedan, den 20 juni 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Guider & Tips