Nyproduktion

Norra Dalhemsvägen 13

Torslanda - Björlanda, Göteborgs kommun Se på karta

8 125 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
156 m²
Tomtarea
936 m²
Byggår
2022
Nyproduktion

Tomten har ett naturskönt läge och ligger i ett etablerat och lugnt bostadsområde. Här bor du på gångavstånd till skärgårdsmiljö och en av norra Europas största båthamnar, Björland Kile.

En stor anledning till att många familjer väljer att flytta till Torslanda är att all service finns inom ett bekvämt avstånd. I Björlanda finns lågstadier till högstadier och i närliggande Skra bro hittar du dagligvarubutik, fiskbod och pizzeria. Är du ute efter större affärer tar du dig snabbt och enkelt till Amhult Centrum och Torslanda Torg, som erbjuder fler matbutiker och annan kommersiell service som banker, bibliotek och restauranger. För golffanatikern huserar golfklubbarna Torslanda Golfbana, Albatross Golfbana i Hisings Kärra samt St. Jörgens Golfbana i Tuve inom 1 mils radie.

I Torslanda finns det även goda kommunikationer. I närhet till tomten ligger busshållplats och goda kommunikationer till Torslanda centrum och Göteborg. När du vill resa till varmare breddgrader så ligger Landvätter flygplats endast 25 km bort.

På denna tomt kommer vi att bygga 2-planshuset Smart 156, som är en av de mest populära husmodeller. Huset kommer vara vitmålat med svarta takpannor och ytterdörrar i basaltgrå. Detta hus har en modifierad planlösning med kök och vardagsrum i öppet samband på entréplan. Här finns det gott om plats att samla både vänner och familj över mysiga middagar. Huset har fyra sovrum, varav ett ligger i direkt anslutning till en stor klädkammare. På övervåningen finns ett extra allrum och ett generöst badrum. Det här huset har även en balkong och ett stort entrétak i plåt, i sann New England stil.

Läs mer om bostaden
Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Torslanda

Kontakt

Per Lind

Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Torslanda
Mäklare Per Lind, Svensk Fastighetsförmedling Partner 1 Torslanda
+46709264111