Järabacksvägen 7

Trelleborgs kommun Se på karta

11 900 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
185 m²
Tomtarea
1 343 m²
Byggår
2016
Driftkostnad
42 667 kr/år

La vie en rose ljuder ur högtalarna en försommarkväll i maj. Historier berättas bland tulpaner i blom. Minnen delas på en punchveranda. Havets brus stilla i bakgrunden. Solens allra sista strålar träffar fasaden av virke hämtat direkt från Norrlands djupa skogar och det ärggröna taket lapar sol för glatta livet. Och kanske är det just det allting handlar om på den här platsen, i just det här huset. Livet som varit, livet som pågår och det okända, spännande som nu tar sin början. Villa Gunilla är redo för nästa kapitel.

Huset med tillhörande gästhus är byggt i bästa New England-stil 2016, men känslan är varm, klok och omtänksam, precis som i gamla hus. En gammal själ i ny förpackning – det bästa av två världar. Kanske är det omsorgen som lagts ner som sitter i väggarna. Kanske är det de vackra dörrarna med blyinfattat färgat glas från 1800-talet, hämtade från ett residens utanför Helsingborg som sätter känslan vid första steget över tröskeln. Kök och handslaget tegelgolv från Qvesarum, trägolv med breda tiljor från Baseco, stengolv från Stiltje, kakel och armaturer från Byggfabriken…listan kan göras lång. Genomgående gedigna material av hög klass, vacker färgsättning, takhöjden och kärleken till naturens egna material skapar tillsammans en oemotståndlig kombination för den som söker något alldeles speciellt. Allt är handgjort, platsbyggt och mycket noga utvalt.

”Gislövianska trädgården” kallas den i folkmun, denna ovanligt frodiga oas där färger, former, dofter och smaker tävlar om uppmärksamheten. Det ligger stor idérikedom, mycket finulande och ren muskelkraft bakom en trädgård av den här karaktären, där man både bevarat och tänkt nytt. Trädgårdens fantastiska solläge är åtråvärd i sig, med en terrass om ca 110 kvm i rakt söderläge. En bonus är dessutom att tomten är helt inhägnad. Både små människor och fyrbenta kompisar med myror i benen kan springa fritt utan risk.

Villa Gunilla ligger vid havet, precis ovanför strandängarna vid Gislövs Strandmark. Ljudet från saltstänkta vågor når trädgården året om. Stranden nedanför är en riktig pärla för den som vill hålla sig i skymundan, en privat plats för lokalbefolkningen att njuta av när andan faller på.

Boarea 185 kvm inkluderar även gästhuset/komplementhuset som idag används som bl.a. studio.

Läs mer hos mäklaren
Uppvik & döttrar AB

Kontakta mäklaren

Uppvik Västerlen Elisabeth Wretsell

Uppvik & döttrar AB
Mäklare Uppvik Västerlen Elisabeth Wretsell, Uppvik & döttrar AB
0704 520646