Torpa Nordbanken

Trollhättan Se på karta

6 500 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
265 m²
Biarea
141 m²
Tomtarea
3 289 m²
Byggår
2004
Driftkostnad
35 381 kr/år
Antal besök
22 724
Dagar på Hemnet
19

Nu erbjuds ett drömboende med ett sällsynt läge intill Göta Älv! Ett vackert och enastående hus med byggår -04 som är ytterst påkostat i varenda vrå. Huset är gediget byggt med bl a vattenburen golvvärme i båda plan via bergvärme, taktegel, ett stort isolerat uterum med skjutbara fönsterparti, härlig altan runt halva huset, asfalterad uppfart och ett dubbelgarage om 48 kvm

Även invändigt är huset utrustat med exklusiva materialval så som ett kök från Kvänum med stenskiva och vitvaror från Miele, flera eldstäder, massiva ekdörrar, stora fönsterparti som genererar ett härligt ljusinsläpp, helkaklade badrum. Välplanerad planlösning med härliga sällskapsytor.

Läget är svårslaget! Rofyllt, lugnt, naturnära och med en hänförande utsikt över älven, nejder och vacker ekskog med vackra promenadstråk. Det finns också en brygga alldeles vid kanalen (ej på fastigheten) där du kan sola, bada och spana på stora som små båtar som far genom älven.

Detta boende erbjuder ett eget litet paradis på jorden och bör upplevas på plats. Det är svårt att hitta ett bättre ställe med detta läge samtidigt som det är lätt att ta sig till centrala Trollhättan (ca. 15 min) eller Göteborg.

Välkomna!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Trollhättan