Gröningagårdsvägen 28

Trönninge, Varbergs kommun Se på karta

6 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
184 m²
Tomtarea
1 138 m²
Byggår
2020
Driftkostnad
32 728 kr/år

Stilrent, smakfullt och genomtänkt. Denna inbjudande villa uppfördes 2020 och ligger belägen i natursköna Trönninge . Villans entréplan har generös takhöjd på 2,70 meter och en underbar sällskapsyta som utgörs av kök och vardagsrum med en glasad matsalsdel som rummets naturliga mittpunkt. De stora glasade skjutdörrsytorna släpper in massor av ljus och under sommaren kan ni öppna upp mot altan i sydvästläge för att njuta av solen från morgon till kväll. Altanen är på 90 kvm med infälld belysning (plejd) och här är även förberett för nedsänkt jacuzzi/spabad. På övre plan finner ni allrum, badrum och tre sovrum. Master bedroom bjuder dessutom på walk-in-closet.

På tomten finns även ett stort uppvärmt dubbelgarage med elektrisk port och hög standard. Framför garaget är det dessutom förberett för elbilsladdning.

Den lättskötta trädgården angränsar enligt säljaren och nuvarande detaljplan till naturtomt som inte kommer att bebyggas. Och huset ligger i perfekt läge för att skaffa solcellspaneler om behov finns. I detta villaområdet bor många nyinflyttade familjer vilket innebär en gemytlig stämning och många lekande barn. De bevarade stengärdesgårdarna minner om forna tider och områdets lantliga karaktär.

Här bor ni i ett expansivt område nära natur och hav. Barnen har promenadavstånd till den omtyckta skolan och det tar inte mer än 10 minuter att ta sig in till centrala Varberg. I området finns både lekplatser och pulkabacke samt en trevlig och omtyckt gårdsbutik, en inredningsbutik och en pizzeria. Du cyklar snabbt in till Varbergs centrum och bussar går varje kvart.

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Emilia Franzon

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Emilia Franzon, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-202 50 89