Uddarnas väg 6

Trönningenäs, Varbergs kommun Se på karta

7 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
194 m²
Biarea
38 m²
Tomtarea
1 445 m²
Byggår
2008
Driftkostnad
7 766 kr/år
Antal besök
4 871

Varmt välkomna till detta fantastiska hus med sitt unika läge och magnifika utsikt över havet! Redan när du kliver in genom dörren möts du av en känsla av rymd och ljus. De stora fönsterpartierna ramar in den hisnande utsikten och släpper in rikligt med naturligt solljus. Varje ögonblick är som en tavla, med naturens skiftande färger och det stilla havet som ditt ständiga sällskap.

Interiört erbjuder huset tre sovrum med möjlighet till fler efter behov, ett modernt och välutrustat kök från Himlekök i öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar en perfekt plats för umgänge och social samvaro.

Huset har även en underbar vinterträdgård som förlänger sommaren året runt. Med stora glaspartier som sträcker sig från golv till tak får du en otrolig panoramautsikt över havet. Oavsett om det är sommar eller vinter kan du njuta av naturen och den friska havsluften från denna underbara plats. I anslutning finns ett gästrum med pentrykök och toalett, perfekt för att välkomna och husera gäster med bekvämlighet och integritet.

Utomhus finns flera uteplatser strategiskt placerade runt huset, vilket ger möjlighet till soliga frukostar, avkopplande middagar och underbara kvällar med vänner och familj. Dessutom har huset ett fritt läge mot havet vilket ger en extra dimension till den redan imponerande utsikten.

Om du söker ett unikt hem vid havet är detta huset för dig!

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Varberg

Kontakta mäklaren

Linda Shala

Fastighetsbyrån Varberg
Mäklare Linda Shala, Fastighetsbyrån Varberg
070-131 91 55
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas