Petunievägen 15

Tullinge Trädgårdsstad, Botkyrka kommun Se på karta

6 895 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
127 m²
Biarea
47 m²
Tomtarea
280 m²
Byggår
2002
Driftkostnad
41 530 kr/år
Antal besök
3 479
Dagar på Hemnet
10

Nu har ni möjlighet att förvärva en stor och välvårdad villa med ett utmärkt läge i eftertraktade Tullinge Trädgårdsstad som är ett mysigt, genuint och barnvänligt villaområde. Ett mycket välskött hus om 174 kvm fördelad över tre våningsplan där interiören genomsyras av smakfull inredning, öppen planlösning och god rumsfördelning. Här kan ni bo, bara att flytta in, och trivas i många härliga år framöver!

Här erbjuds härliga öppna sällskapsytor med högt i tak, stora fönsterpartier som ger fint ljusinsläpp samt genomgående golvvärme på entréplan gör huset till en dröm!

Hjärtat utgörs av ett imponerade rum i form av ett topp rustat Ballingslöv kök med högkvalitativa vitvaror, matplats och vardagsrum tillsammans i öppen planlösning, sex sovrum, två badrum, allrum, tvättstuga och carport.

Området är ett levande barnfamiljsområde med närhet till både skola och barnomsorg. Lugna gator ringlar runt villaområdet och Tullinges lummiga skogspartier väntar runt varje husknut. På två hjul når ni Stendalsbadets badbrygga ca 10 minuter bort.

Välkommen till Petunievägen 15.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem

Kontakta mäklaren

Jesse Odesho

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
Mäklare Jesse Odesho, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Botkyrka/Salem
073-059 77 76

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.