Plogvägen 4

Tureberg, Sollentuna kommun Se på karta

9 995 000 kr

12 995 000 kr -23 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
196 m²
Biarea
54 m²
Tomtarea
1 317 m²
Byggår
1928
Driftkostnad
37 622 kr/år

Totalrenoverad familjevilla med karaktär belägen i lugnt och barnvänligt område i Sollentuna. Med alla renoveringar gjorda är det bara att flytta in och njuta av tillvaron. (Se närmare beskrivning under rubriken "fakta" längre ned i annonsen.) Totalt 250 kvm fördelat på 196 kvm boarea och 54 kvm biarea.

Entréplan

Redan ett kliv in möts ni av ett härligt intryck av ljus och öppna ytor. Ljusa ytskikt och golv klätt i marmorsten på nästan hela planet med underliggande golvvärme. På detta plan finner du alla sociala ytor med rejält kök och matplats till för den stora familjen, generöst och lättmöblerat vardagsrum med panoramafönster och fantastiskt ljusinsläpp, allrum med översikt över hela entréplan, gäst wc samt stor terrass i västerläge med sol från tidig eftermiddag till solnedgång. Detta plan genomsyras av stora sällskapsytor samt härligt ljusinflöde från tre väderstreck.

Övervåning

Gedigen trappa tar en vidare till ovanvåningen. Här uppe finns fyra väl tilltagna sovrum, gediget badrum samt gäst-wc, walk-in closet samt dubbla terrasser varav den större ligger i rakt söderläge med utgång från master bedroom och den mindre västläge med utsikt över tomten.

Källarplan

En trappa ned hittar vi en praktisk matkällare och ett snyggt pannrum. Härigenom tar du dig vidare till relaxavdelningen med bastu och dusch. Här är det förberett för både kök och tvättstuga. Vidare finner vi ett stort välisolerat allrum utrustat med braskamin, här har mycket tid tillbringats tillsammans med många vänner utan att störa andra familjemedlemmar i huset. Allrummet har en egen ingång och kan nyttjas som uthyrningsdel! I direkt anslutning till allrummet finner ni ytterligare ett badrum och härigenom nås även husets stora garage.

Ett boende för dig som inte vill kompromissa. Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Sundbyberg

Kontakta mäklaren

Hevrê Yildiz

Mäklarhuset Sundbyberg
Mäklare Hevrê Yildiz, Mäklarhuset Sundbyberg
0769450300
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas