Tynningövägen 125

Tynningö, Vaxholm Karta & restider

7 495 000 kr
Villaicon_villa_inactive

Varmt välkomna till denna skärgårdsidyll på populära Tynningö.
Fastigheten har ett vinterbonat fritidshus som har året-runt standard och lite till. Tomten är en så kallad klacktomt och fortsätter hela vägen ner till havet där de har sin egen brygga och strand. Med tre sovrum i huvudhuset, ett badrum och en gästtoalett och gott om plats så är detta ett perfekt permanentboende. I köket har du all utrustning du kan önska dig, och det totalrenoverades under 2014, i samband med detta las nya golv i hela bostaden samt att alla ytskikt målades om. I burspråket finns det gott om plats för matbord och från sällskapsrummet kommer du ut på den rymliga altanen i sydväst. Tomten är på ca 6300 kvm och ligger utanför detaljplan.

På tomten hittar vi ett rymligt garage med förråd samt god förvaringsyta och parkeringsplatser på tomten. Rymlig gäststuga med inglasad veranda samt kök, sovrum och vardagsrum, nere vid havet hittar vi sjöboden med två rum som är rymliga för förvaring eller sällskapsutrymme. Kort och gott, du kommer aldrig sakna utrymme eller sängplats. Fastigheten är idyllisk för midsommarfirande och kräftskivor samt snöbollskrig.
Tynningö ligger ett stenkast från Vaxholm och båten över tar bara några minuter, SL har en egen busslinje på Tynnningö som trafikerar och passar de flesta Waxholmsbåtar som ankommer. Kommer ni från Värmdö så tar bilfärjan också bara någon minut och går med jämna mellanrum. På ön finns det vacker natur, cykel och promenadvänliga vägar och några utmärkta leder att vandra. Ett vackert ställe att besöka är Tynningö-klack, Tynningös högsta punkt med utsikt över stora delar av skärgården. Insjön Maren är väldigt uppskattad under sommarsäsongen och de bedrivs även simskola där. Det finns flertalet serviceföretag på ön.

Kordinater till GPS: Latitud N 59 22 21, Longitud E 18 24 42 (Kontakta mäklaren om du kommer med egen båt till visningen).

Läs mer om bostaden hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Boarea
90 m²
Biarea
67 m²
Tomtarea
6 295 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
25 389 kr/år
Byggår
1991
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Tynningövägen 125 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
7 495 000 kr
Driftkostnad
25 389 kr/år

Statistik

15 378
besök på Hemnet
Bostaden publicerades för 53 dagar sedan, den 25 augusti 2017. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Få fler besök till din annons

Liknande bostäder till salu

Guider & Tips