Strandvägen 34

Tyresö Strand, Tyresö kommun Se på karta

19 750 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
210 m²
Biarea
60 m²
Tomtarea
2 375 m²
Byggår
2016
Energiklass
E
Driftkostnad
39 752 kr/år

Välkommen till en magnifik arkitektritad villa på Strandvägen 34. Ett boende utöver det vanliga där du redan vid entrén slås av den hänförande utsikten ut över Erstaviken som upplevs genomgående ifrån hela huset via stora panoramafönster. En underbar villa som karaktäriseras av en exklusiv modern design på totalt 268 kvm och som genomgående erbjuder en tilltalande planlösning i samtliga våningsplan.
Entréplanet med sina stora panoramafönster ut mot havet och öppna planlösning blir husets naturliga samlingspunkt och skapar en härlig direkt kontakt mellan inne och ute. Stora skjutdörrar i glas ut mot den påkostade utemiljön med en generös trädäckad altan med pool och möjlighet till flera olika utemiljöer. På altanen lyser solen hela dagen och bjuder på en magisk kvällssol och solnedgång.

- Stor representativ villa
- Högt fritt insynsskyddat läge
- En villa för dig som söker något utöver det vanliga
- Modern familjevilla med strålande sjöutsikt
- Underbar trädäckad terras med pool,
- Ritad av arkitekt Anders Holmberg och uppförd av Intressanta hus
- Genomgående tidlösa och stilrena materialval.
- Generösa sovrum
- Sol från morgon till solnedgång

En välkomnande entréhall med praktiskt kapprum för ytterkläder samt en klädkammare I den här delen finner du ett av huset duschrum/gästtoalett. Rakt fram öppnar den sociala delen upp sig med ett vardagsrum med stora fönsterpartier ut mot havet allt i delvis öppen miljö med ett underbart generöst kök med stor köksö i mitten. Det här är verkligen ett kök för hemmakocken med gott om plats både till förvaring och bra med arbetsbänkar, här umgås gärna både familj och vänner och njuter av den hänförande utsikten som köket erbjuder genomgående. Stora skjutdörrar i glas ut mot den fantastiska terrassen och ett stort uterum i direkt anslutning till köket gör att hela den här delen flyter ihop i en underbar social miljö att bli avundsjuk på. På terrassen finns även en pergola samt ett förråd.
Från köksdelen når du via praktiska skjutdörrar ett rymligt allrum /tv-rum samt ett av husets sovrum, det här planet erbjuder ytterligare ett sovrum/kontor som nås även det via skjutdörrar via vardagsrummet.
Husets privata del finner du på övervåningen med en takhöjd på över hela 4 meter, en möblerbar hall med höga fönster och ingång till familjens två generösa sovrum varav ett master bedroom med walk in closet från hallen når du ytterligare en klädkammare. Från sovrummen är det en magisk utsikt ut över Erstaviken och här ges möjlighet till ett sovrum till om så önskas. På det här planet finner du även husets tvättstuga som även den bjuder på en magisk utsikt. I mitten på det här våningsplanet ligger ett stort badrum.
Från hallen via en trappa ner till ett stort härligt rum med egen entré på 60 kvm som bjuder alla olika typer av användning. Idag används rummet som ett stort härligt allrum med plats för både soffgrupper, kontor och pingisbord, Se alternativ planlösning för att göra två sovrum här nere samt ett allrum. I det förrådet som finns på det här planet är det förberett för ett duschrum. Här finner du även huset pannrum/teknikrum med förrådsmöjligheter.
Vattenburen golvvärme i samtliga våningsplan.

Lättskött tomt med carport samt plats för flera bilar på uppfarten.
Det här är verkligen en unik villa som måste upplevas på plats för att uppskatta och förstå dess fantastiska läge och unika karaktär. Ett drömhem för den kräsne som söker något utöver det vanliga.

OMRÅDET
Tyresö Strand är ett mycket exklusivt och populärt område i natursköna Tyresö.
I lugn skärgårdsmiljö innehar man direkt närhet till populära Strandbadet, båtklubbar, lekplatser samt Erstaviks naturreservat – spendera sommardagarna på stranden och vinterdagarna på Erstavikens is.
På korta avstånd finner vi Tyresö Strandtorg, här erbjuds flertalet restauranger, frisörsalonger, ett omtyckt café och dagligvaruhandel (Coop).
Populära skolor som Strandskolan (åk F-9), Tyresö Skola (åk F-9) och förskolorna Strandpärlan, Häst

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Tyresö/Älta

Kontakta mäklaren

Helene Carlsson

SkandiaMäklarna Tyresö/Älta
Mäklare Helene Carlsson, SkandiaMäklarna Tyresö/Älta
070-880 83 61