Gärdsmygvägen 10

Tyresö, Tyresö Se på karta

15 500 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
142 m²
Biarea
23 m²
Tomtarea
6 214 m²
Byggår
2008

Välkommen till sjötomt med privat brygga, strand och pool. På Gärdsmygvägen 10 bor du lugnt och tyst utan insyn på en väg utan genomfart. Stor tomt om totalt 6.214 kvm varav 1.528 kvm är vatten. Vid infarten, som har plats för flertalet bilar, finns plan gräsmatta som är utmärkt för kubb eller studsmatta. På andra sidan huset möts du av minst sagt generösa altandäck med pool och milsvid havsutsikt i panorama. Här njuter du av solnedgången efter kvällsdoppet från bryggan. Sjöstugan har plats för en 140 cm säng och är utrustad med trinettkök, wc och utedusch. När du lagt till med båten, efter ett besök på Grand Hotell Saltsjöbaden, korkar du upp läskande dryck som väntar i kylen.

Huvudbyggnaden karaktäriseras av ljus ljus och åter ljus genom allt från den liggande vita träfasaden och interiören till de stora fönsterpartierna ut mot altandäcket. Från huvudentrén går du rakt in i hjärtat av huset. Öppen planlösning där köket är en del av det generösa vardagsrummet. På barstolarna runt köksön i granit samlas familjen vid frukost. Matplatsen bredvid den öppna spisen rymmer hela släkten. Master bedroom ligger intill med badrum en suite, klädkammare och gott om förvaring. I anslutning på altanen är det förberett för ett spabad. Ytterligare två sovrum har varsin ingång till ett gemensamt badrum med dusch och dubbla handfat. I anslutning finns även en groventré för leriga stövlar samt tvättstuga, praktiskt nog.

I studion med egen ingång, placerad i sutterängplan, har du möjlighet att inkvartera tonåringen, barnflicka eller gäster. I studion bor man bekvämt i ett rum med sovloft för två personer, klädkammare och eget badrum. Behöver du ännu fler sängplatser hittas en dubbelsäng i gäststugan placerad vid äppelträden på framsidan av huset. Vid parkeringen finns en liten redskapsbod för den händige.

Kommunalt vatten och avlopp förväntas bli klart i slutet av 2019. Anslutningsavgift betalas av köparen.

Besiktining och eldeklaration är utförd. Huset byggdes 2008 av förgående ägare.

Läs mer hos mäklaren
Residence Fastighetsmäkleri