Karl Gustav Mellomgärde 1

Ullared, Varbergs kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
175 m²
Biarea
15 m²
Tomtarea
4 145 m²
Byggår
1870
Driftkostnad
20 450 kr/år

Drömmer du om livet på landet där du bor charmigt omgiven av vår vackra natur med skog och sjöar som vårt vackra inland bjuder på? Då är du välkommen till vackra Karl Gustav Mellomgärde 1!

Här får du en villa med en boarea på hela 175 kvadratmeter som bjuder på bl.a. vardagsrum med pardörrar ut till den stora altanen, allrum med spännande takvinklar och stort härligt fönsterparti, fyra sovrum och kök där de uppmurade tegelväggarna ger en fin karaktär åt rummet. Sköna vyer att blicka ut över från alla rum.
Den röda uthusbyggnaden med de grönmålade dörrarna skapar en mysig gårdskänsla och ger dig värdefulla extraytor. Tomten är på en bit över 4 000 kvadratmeter så här finns fina odlingsmöjligheter eller om du har någon annan trädgårdsdröm som kan bli sann här.

Här bor du med närhet till Ullared där du finner skola, vårdcentral, dagligvarubutik, restauranger och det gigantiska & populära varuhuset Gekås. Du tar dig dit på cirka 20 minuter med bil. Skola finns även i Fagered och skolbuss går både dit och till Ullared. Till Varberg och Falkenberg har du ca 4 mil och vill du ta dig till Göteborg är det ca 9 mil.

Varmt välkommen till vad som kanske kommer bli din oas på landet!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Varberg

Kontakta mäklaren

Adam Birk

Mäklarhuset Varberg
Mäklare Adam Birk, Mäklarhuset Varberg
0706144080
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas