Fullerö Nyboda 333

Uppsala Se på karta

5 795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
175 m²
Tomtarea
1 836 m²
Byggår
2017
Driftkostnad
41 187 kr/år

Välkommen till ett härligt påkostad Myresjöhus med två vardagsrum och badrum som är beläget i lantlig miljö i en liten villaidyll men nära stadens komfort, endast ca 10 minuter med bil från Uppsala och 3 minuter till Gamla Uppsala.

Nu ges möjligheten att förvärva ett tilltalande och mycket rymligt 1 plans villa om hela 175 kvm med 5 sovrum, två vardagsrum och med fiber indraget. Huset genomsyras av påkostade materialval och en härlig ljus och rymd som i kombination med dess stilrena interiördesign skapar ett kvalitetsboende utöver det vanliga.

Det första du möts av när du kommer in i huset är den underbara känslan av ljus och rymd som i kombination med den genomgående ljusa färgsättningen och den höga takhöjden skapar en mycket ljus läcker karaktär. Stor vikt har lagts på detaljer och huset nyttjar effektivt den härliga planlösningen som är omsorgsfullt planerad för att kunna erbjuda ljusinsläpp och härliga umgängesytor. Den höga standarden ger bland annat ett vardagsrum med braskamin, ryggåstak, imponerande ca 4 meter takhöjd, infällda tak spottar samt ett exklusivt kök från HTH och ett stort utrymme för matsalsdel. Högklassigt badrum intill masterbeedroom med egen utgång till baksidan samt ett stort allrum och fyra sovrum och ett ytterligare badrum med hög standard. Från tvättstugan har du även en grovingång. Vidare har huset ett fantastiskt trädäck som går nästan runt hela huset där är förberett för el på baksidan för jacuzzi.

Den fenomenala trädgårdstomten om närmare 1 836 kvm innefattar stora fina gräsytor för umgänge samt en vacker stenhäll som trädäcket på baksidan vackert går runt. Under sommartid badar tomten i sol, med sol från förmiddag till kvällning.

I Fullerö Nyboda 333 bor ni i ett vackert villaområde med fridfull och naturnära miljö i närheten av Gamla Uppsala och med ca 10 -15 minuter med bil intill Uppsala. I närområdet når du med ca 10 minutet Gränbystaden där du når all service inom restaurang/butik och 4-6 minuter till Gamla Uppsala med förskolor samt grundskola. Utsökt pendlarläge med närhet till E4:an och bussförbindelser. Här bjuds på natursköna omgivningar samtidigt som stadens puls finns inom bekvämt räckhåll.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Uppsala