Vallstigen 16

Ursvik, Sundbyberg Se på karta

11 690 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
239 m²
Tomtarea
790 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1951
Driftkostnad
39 335 kr/år

Äntligen en stor och välplanerad villa med plan, insynsskyddad och solig tomt med bästa läge i Sundbyberg/Ursvik! Ett stort och bekvämt hus där många renoveringar är gjorda samtidigt som man omsorgsfullt bevarat husets charm. Huset ligger i direkt anslutning till Ursviks skogsområde vilket förlänger tomten ytterligare!

Entréplanet har ett mycket stort och socialt kök som ansluter till altanen i rakt söderläge där solen kan avnjutas under hela dagen samtidigt som man har en bra överblick över tomten. Altanen ger utrymme för matbord, loungehörna och grill.
Köket är mycket arbetsvänligt med all maskinell utrustning som kan önskas. Fönster i flera väderstreck ger huset ett bra ljusöde.

Entréplanet erbjuder även två bra sovrum, ett badrum samt inbjudande hall med en klädkammare.
På nedre plan finns ytterligare två sovrum, varav det ena masterbedroom med separat ingång till något som skall vara ett stort relax och spa, tvättstuga om 40kvm.
Allrummet ger gott om plats för stor soffa och tv-möbler.

På baksidan av huset löper tomten vidare och har direkt anslutning till Ursviksskogen. Perfekt för barnen att leka eller för den motionsintresserade att springa ut i löparspåren!
Hela Ursvik är precis den idylliska småstad som de flesta barnfamiljer längtar efter. Ett otroligt charmigt och lugnt område där man ser barn leka på gatorna bland husen och i skogsgläntorna som omger Ursvik i sin varma famn. Här finns verkligen allt för familjen; närheten till förskolor och skolor, underbara grönområden, motionsslingor och naturreservat.
Området förmedlar en känsla av "Bullerbyn" och här samlas familjer med sina barn i den populära aktivitetsparken. En stor lekplats för stora och små att busa och träffa nya lekkamrater på. Här bor ni mitt i kärnan av Ursvik som blivit känd för sin småstadskänsla nära naturen men ändå på kort avstånd in till centrala Stockholm. För att skapa den genuina känslan blandas bebyggelsen med lägenheter, radhus och villor med butiker, natur och servicemöjligheter.

Kontakta ansvarig mäklare för mer info,
Alexander Kvist Enderle 070-982 09 30 Fastighetsbyrån Sundbyberg

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Sundbyberg

Kontakta mäklaren

Alexander Kvist Enderle

Fastighetsbyrån Sundbyberg
Mäklare Alexander  Kvist Enderle, Fastighetsbyrån Sundbyberg
0709-820 930