Näsbergsvägen 10

Vad, Smedjebackens kommun Se på karta

3 650 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
1403 m²
Antal besök
4 542
Dagar på Hemnet
25

Här får du möjlighet att förvärva en strandnära tomt i ett nybyggt område i natursköna Vad. Området består av totalt 19 tomter varav 11 redan är sålda.
Med varje tomt medföljer en andel i samfällighet som har rätt att anlägga gemensamma båt och badbryggor vid strandlinjen i direkt anslutning till området. Dessutom finns en befintlig badplats redan anlagd i direkt anslutning till området. Byggnationen i området pågår för fullt efter att etapp 1 såldes slut på mycket kort tid. Nu släpper vi resterande 8 tomter.

Dessa 8 tomter har varierande storlek och läge så här kan du välja vilken tomt som passar dig bäst och sedan välja husmodell som passar er och era önskemål bäst. Det finns ca 60 husmodeller i katalog att välja mellan men du kan också i samråd med Anebyhusgruppen välja att designa ditt egna hus tillsammans med arkitekt och låta Anebyhusgruppen producera huset.
Med Anebyhusgruppen väljer du som kund själv hur mycket eller lite du vill göra och du kan välja mellan allt från totalentreprenad där Anebyhusgruppen ansvarar för allt för hela bygget fram till inflyttning till att endast köpa materialsatsen från Anebyhusgruppen och sedan i egen regi låta uppföra huset antingen själv eller anlita egna entreprenörer.

I denna annons presenterar vi ett förslag på husmodell samt redovisar vad den kostar på denna tomt med totalentreprenad. I priset är det hus, tomt, grund, anslutningsavgift för kommunalt vatten och avlopp, anslutningsavgift el samt grovplanering tomt inkluderat.

Huset i denna annons är Anebyhusgruppens modell Fokus 160 och priset avser detta hus med oinredd övervåning, ett perfekt hus för den växande familjen som gärna själva utökar bostaden i takt med att familjen växer. Det är en rymlig 1,5-plansvilla men totalt 7 möjliga rum plus kök fördelat på en boarea om 159.5 kvm. Är ni redan en stor familj eller har behov av mycket yta så kan ni välja en färdiginredd övervåning. Entrén är välkomnande för både familj och gäster. Redan här ser man rakt genom hall och vardagsrum till baksidan. I köket finns gott om plats för förberedelser av både barnkalas och midsommarfest. Här kan du välja till ett extra sovrum eller skapa ett större allrum. Vill du prova att designa detta hus online? Klicka på länken i denna annons "Bygg ditt hus online". Då kan ni själva göra era tillval och omgående se priset för detta.

Välkommen hem!

Läs mer hos mäklaren
NOKUS