Fredsgatan 15

Valla, Katrineholms kommun Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
160 m²
Tomtarea
1 147 m²
Byggår
1970
Driftkostnad
51 186 kr/år

Trevlig familjevilla på hela 160 kvm med gott om sociala ytor och 4 sovrum.

I lugnt villakvarter erbjuds nu ett välplanerat hus med 2 nyrenoverade duschrum med klinkergolv och helkaklade väggar, ljust kök med matplats, två sällskapsrum på entréplan samt 4 sovrum. Gott om umgängesytor även utvändigt tack vare 3 separata uteplatser. Från köket nås en stenlagd altan med tak och från matrummet en stor inglasad altan. På den trevliga tomten som gränsar mot allmänning finns även en uteplats med gjuten, isolerad platta, plåttak, utdragen el samt murad grill.

Huset är byggt 1970 och alla fönster är utbytta 2000. Som komplement till den direktverkande elen finns en luftvärmepump från 2019 och varmvattenberedaren byttes samma år. Fiber finns indraget i huset och vid ytterdörrarna finns Yaledoormanlås. På husets framsida finns en stor asfalterad uppfart med access till carport och garage med elektrisk port. På tomten som omringas av staket och häck finns flertalet buskar och planteringar. Förvaring i form av förråd i anslutning till garage samt en redskapsbod.

Promenadavstånd till förskola, skola, pizzeria och mataffär. I Valla finns bra bussförbindelser till Katrineholm och Flen. Vid idrottsplatsen i Valla finns en ny multiarena där det erbjuds konstgräsplan, motorikbana, multisportplan för bollsporter samt löparbanor.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm

Kontakta mäklaren

Maja Guthammar

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
Mäklare Maja Guthammar, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Katrineholm
0730910122