Lagmansvägen 63

Bällsta, Vallentuna kommun Se på karta

6 995 000 kr

7 995 000 kr -13 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
148 m²
Biarea
37 m²
Tomtarea
1 770 m²
Byggår
1927
Driftkostnad
31 482 kr/år

+ Ansök om att stycka tomt?
+ Garage om 88kvm med solceller på taket.
+ Sekelskifteshus.
+ Sol hela dagen.
+ Bergvärme.
+ Solceller.
+ Nära till Vallentuna Centrum.
+ Nära till Vallentunasjön.
+ Barnvänligt område.
+ Energibetyg B.

Välkommen till Lagmansvägen 63. Ett smakfullt sekelskifteshus från 1927. Bostaden är på totalt 185 kvm som erbjuder 7 rum varav 4 sovrum. Tomten är hela 1 770 kvm och är tillräckligt stor för att rymma två tomter då minsta tomtstorlek i området är 800 kvm.

Huset erbjuder kök med goda arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter samt plats för matbord med flertalet sittande gäster. I villan har du ett generöst vardagsrum som även ansluter sig till den stora matplatsen och huvudentrén. Från vardagsrummet har du även utgång till framsidans veranda med optimalt väderstreck i sydvästläge.
På övre plan finner du tre av det fyra sovrum som finns i huset. Första sovrummet som är det större sovrummet som har gott om förvaring och plats för en 180 säng. Du har även garderob/arbetsrum som ansluter sig till sovrummet. Andra sovrummet är rymlig och har platsbyggda garderober samt utsikt mot framsidan. Sovrummet går att göra om till badrum. Tredje sovrummet är minst lika rymligt där man även har plats för säng, nattduksbord och skrivbord.
Vidare ner till källaren finner du ett öppet allrum som numera används som hobbyrum. Från allrummet ansluter du till bastun, kallförrådet samt tvättstugan. I anslutning till tvättstugan finns ett separat sovrum med plats för stor säng.

Trädgård i alla väderstreck om totalt 1 770kvm. Nuvarande finns det fem stycken äppelträd som producerar en mängd äpplen. Tomten består av två infarter med plats för upp till 6 stycken bilar.

Garage / verkstad
Den ena infarten erbjuder ett garage om hela 88kvm med en takhöjd på 3.8m där solceller är installerat på taket. Garaget har två motordrivna industriportar. Garaget som tidigare varit en mekanisk verkstad är väl utrustat med el, vatten och oljeavskiljare men även en modern sparsamt använd tvåpelarlyft.

I Vallentuna bor du med närhet till skolor, matbutik, restauranger, gym, apotek och annan service. Trevliga promenadstråk och gångavstånd till Vallentunasjön. Goda kommunikationer via Roslagsbanan till Stockholm Östra, bussar till både Danderyds sjukhus, Upplands-Väsby samt Täby Centrum. Med bil tar det cirka 15 minuter till Täby Centrum och cirka 25 minuter till Stockholm Stad.

Vid köp av denna fantastiska villa får du oändligt många möjligheter - Sekelskifteshus från 1927, Garage om 88 kvm och en massiv tomtstorlek med två infarter.

Kontakta ansvarig mäklare för intresse, Filip Gröholt 072-252 11 99.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarringen Täby

Kontakta mäklaren

Filip Gröholt

Mäklarringen Täby
Mäklare Filip Gröholt, Mäklarringen Täby
072-252 11 99

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.