Kommande

Skolvägen 3A

Vallentuna Rickeby, Vallentuna kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
217,1 m²
Tomtarea
838 m²
Byggår
2022
Kommande

Kontakta ansvarig mäklare för visning.

Varmt välkomna till denna exklusiva villa i två plan för er som önskar något alldeles extra. Stilen är enhetlig och varje rum präglas av den moderna touchen som byggnadens arkitektur går i. Att mixa naturfärger med moderna materialval gör denna bostad väldigt unik och resultatet kan inte bli annat än enastående. Huset stod klart 2023 och här blir ni de första boende att flytta in och bor med riktig hotellkänsla.

Planlösningen är noggrant genomtänkt med flera sovrum och stora sällskapsytor där entréplanet är uppdelat i en social del med vardagsrum, kök och matplats i öppen planlösning. Här finner ni bostadens mittpunkt där det är naturligt att samla familj och vänner, inte bara för att äta god mat men också för att umgås efter en dag på jobbet och skolan. Köket är specialdesignat och alla maskiner är inbyggda i kökets moderna koncept vilket ger en minimalistisk och stilren känsla. En stor köksö frigör arbetsyta och intill denna har ni den lyxiga vinkylen, där gästerna samtidigt som middagen lagas, kan bli serverade en välbalanserad aperitif eller varför inte stå och smutta på ett glas rött.

De öppna ytorna tillsammans med de väl tilltagna fönsterpartierna gör att bostaden får ett fantastiskt ljusinsläpp utöver det vanliga. I anslutning till vardagsrummet och köket finns en stor altan om som blir en naturlig förlängning av rummet med en rogivande atmosfär omgiven av grönska. Här ges stora möjligheter för uteliv från tidig vår till senhöst. På entréplanet finns också ett rum som kan används som ett gästrum eller arbetsrum, dessutom ett helkaklat badrum med både badkar och dusch för extra vardagslyx. I den rymliga hallen och övriga entréplanet har man belagt snyggt betonggolv som förstärker den moderna touchen och känslan. Härifrån nås även groventrén där man har tillgång till det praktiska tvättrummet.

Genom trätrappan med dess dubbla glas når du till det övre planet. Den höga takhöjden och ljusinsläppet ger rummet rymd och karaktär. Även här finns en stor sällskapsyta med utgång till balkongen för extra mysfaktor och ett vackert blickfång. Fyra av bostadens sovrum ligger privat belägna på detta plan, addera även två badrum som pricken över i:et för den stora familjen. Alla rummen har bra storlek och bara fantasin kan begränsa användningsområdena. Från master bedroom har man dessutom direktaccess till ett badrum en suite som även detta är inrett med sobra toner. Golven på övre plan är belagda med ljusgrått parkettgolv av tåligt material tillsammans med ljusa väggar som bidrar till en enhetlig och fräsch känsla genomgående i hela bostaden.

Separat bredvid huvudbyggnaden finns en carport med förrådsutrymme. På uppfarten finns dessutom plats för flera bilar. Sammanfattningsvis ett drömboende i en toppmodern fastighet där du inte behöver tänka på något annat än bara att flytta in.

Varmt välkommen att på plats avnjuta ert framtida boende!

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Ilirjana Breznica

Notar
Mäklare Ilirjana Breznica, Notar
0704997928
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2022

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.