Ullsaxvägen 15

Valsätra, Uppsala Se på karta

4 250 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
106 m²
Biarea
106 m²
Tomtarea
400 m²
Byggår
1969
Driftkostnad
36 066 kr/år
Antal besök
2 252
Dagar på Hemnet
9

Trivsamt kedjehus på 106+106 kvm med inredd källare i barnvänligt och attraktivt läge i Valsätra. Huset är beläget på lugn återvändsgata i anslutning till grönområden. Luftig tomt på baksidan i soligt sydvästläge angränsande mot allmänning. Här erbjuds en flexibel planlösning med möjlighet till ännu fler sovrum. Ett väl omhändertaget hus med god potential som är i behov av en modernisering. Huset har underhållits och uppdaterats löpande med arbeten såsom ny fasadpanel och tilläggsisolering, nya fönster, fasadmålning, ny yttertaksbeläggning, samt vindsbjälklag tilläggsisolerat.

Planlösningen erbjuder entré till hall med avhängningsmöjligheter. I anslutning till hallen finns en praktisk klädkammare, en gästtoalett samt ett stort sovrum med garderober, stora fönster och utgång till trädgården. Vägg i vägg med det stora sovrummet finns ett väl tilltaget vardagsrum med parkettgolv, fint ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna samt utgång till framsidan. 2-3 st sovrum med bra förvaringsmöjligheter. Badrum med badkar samt ljusinsläpp från takfönster.
Rymligt kök med plats för ca 10 personer kring matbordet, stora fönster med bra ljusinsläpp.
I källarplanet finner ni en stor inredd gillestuga/sovrum, tvättstuga, pannrum/torkrum och två stora förrådsrum.

Valsätra är ett lugnt och idylliskt område med promenadavstånd till grundskola, förskolor och idrottsanläggningar, både fotbollsplaner och ishall. Här bor ni med närhet till flera mataffärer och även Gottsunda centrum med all tänkbar service i form av apotek, post, bibliotek, affärer, systembolag, restauranger, badhus och vårdcentral. Kort avstånd till busshållplats med flera bussförbindelser till City, Uppsala Science Park och Ultuna. För den som tar cykeln finns fina cykelvägar som leder in till centrala Uppsala.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Visningstider

 • 20
  jun
  Imorgon kl. 11:00–12:00
  Bokad visning - anmälan sker hos mäklaren. Klicka på "Läs mer..." och sen "Anmäl mig". Obs: max 2 pers/sällskap!
 • 21
  jun
  Mån 21 jun kl. 19:00–19:30
  Bokad visning - anmälan sker hos mäklaren. Klicka på "Läs mer..." och sen "Anmäl mig". Obs: max 2 pers/sällskap!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.