Kvarngatan 4

Vårgårda, Vårgårda kommun Se på karta

2 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
126 m²
Biarea
106 m²
Tomtarea
1 277 m²
Byggår
1945
Energiklass
C
Driftkostnad
60 986 kr/år

Välkommen till Kvarngatan 4 i Vårgårda – Och denna bostad som inte bara är ett hem, utan en plats där du verkligen kan koppla av och ha en härlig livskvalitet. Denna rymliga bostad på 126+106 kvadratmeter har det mesta du behöver och lite till.

Det första som möter ögat när du kommer fram till huset är det nya taket, detta har bytts ut i juli 2023 och ger en fräsch och inbjudande yttre estetik. Invändigt så genomgick köket en renovering 2016 och här har man nu ett ljust, rymlig och modernt kök med generösa arbetsytor för matlagning. Här kan du låta kreativiteten flöda medan du skapar läckra måltider för dig och din familj.

Fastighetens elegans sträcker sig även till detaljerna. Under 2018 byttes merparten av fönstren på nedervåningen ut, 2019 installerades även en ny luft/vattenvärmepumpen.

Denna 1,5-plans pärla, tillsammans med källaren, erbjuder generösa utrymmen med hela 5 sovrum, 2 toaletter samt ett badrum med bastu och relaxavdelning samt wc. Här kan du koppla av och återhämta dig i en privat oas av lugn och avkoppling. En rymlig altan bjuder in till måltider utomhus, avslappnande solstunder och kanske ett dopp i poolen under varma sommardagar. Altanens läge ger dig optimalt solläge och möjlighet att njuta av utomhuslivet stora delar av året.

Detta är ett hus som passar den större familjen med gott om sovrum och sociala umgängesytor. Köket och de ljusa golvbeläggningarna, tillsammans med trendiga färger på väggarna, skapar en enhetlig design som genomsyrar bostaden.

En trappa ner i källaren kommer du att upptäcka ännu mer potential. Här hittar du inte bara en relaxavdelning, utan även förråd, verkstad och tvättavdelning – allt du behöver för att hålla ditt hem organiserat och välkomnande. Det stora hobbyrummet erbjuder en mångsidig yta som kan anpassas till dina behov, vare sig det är som extra sällskapsrum, hemmagym eller kreativt utrymme för dina projekt.

Så varför vänta? Missa inte chansen att bli stolt ägare till denna fantastiska fastighet i eftertraktade Vårgårda. För att ta det första steget mot ditt drömhem, kontakta ansvarig mäklare, Johan Andersson, och anmäl ditt intresse redan idag!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Alingsås

Kontakta mäklaren

Johan Andersson

Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
Mäklare Johan Andersson, Svensk Fastighetsförmedling Alingsås
+46709950910
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas