Degerbyn Fäbacken 5

Värmskog, Grums Karta & restider

4 750 000 kr
VillaVilla

Nu kan drömmen om den värmländska idyllen bli sann! Just nu erbjuds denna fantastiska egendom med strandtomt om 6 400 kvm i sydvästläge.

Elegant och mycket påkostat boningshus om 227 kvm med underbara sällskapsrum med stora fönsterpartier mot vattnet. 3 badrum. Möjlighet finns till 4 sovrum. Stort inglasat uterum och flera uteplatser. Gäststuga med wc och pentry. 170 kvm garage med tak till nock och ett separat rum perfekt för den egna företagaren. Jordkällare. Generös brygga vid inloppet. Fiskerätt.

Möjlighet finns att avstycka alternativt komplettera med ytterligare boningshus.

Värmskog, ca 30 minuter från Karlstad, är en väl omhändertagen bygd som under senare år fått allt mer fart på aktivitet och verksamhet på orten. Här finns väl fungerade förskola och skola med elever upp till 12 år. Intill skolområdet ligger Värmskogs främsta turistattraktion Värmskogs Café med deras berömda räkmackor som lockar 80 000 besökare varje sommar. Degerbyn har dessutom en egen lanthandel med ny ambitiös ägare som erbjuder svenska spel, diesel/bensin och vad som kan tänkas behövas fyllas på i kylskåpet.

Värmskog har mycket vacker natur! Här finns Värmeln med dess underbart klara vatten och många härliga stränder. Från Degerbyn nås med enkelhet Edande, Brunskog, Värmskog och Borgvik, alla med café eller restaurang. Goda fiskemöjligheter med prisvärda fiskekort. Sjön Värmeln är en av de större sjöarna i Värmland och sträcker sig från riksväg 61 i norr i sköna Brunskogs socken och ner förbi Värmskog och ända ner till Borgvik i söder. Här får du en härlig fiskeupplevelse. Sjön bjuder på ett rikt fiske av de flesta förekommande insjöfiskar - inte minst ”storgäddan”. Du kan också fånga gös och med lite tur eller skicklighet den fina värmelnöringen.Skogen är rik på bär och svamp och mycket vandringsvänlig med ett flertal olika leder.

Läs mer hos mäklaren
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Boarea
227 m²
Tomtarea
6 400 m² tomt
Antal rum
7 rum
Driftkostnad
21 950 kr/år
Byggår
1960
Räkna på boendet

Räkna på ditt nya boende

Se vad det kostar dig per månad att bo på Degerbyn Fäbacken 5 och skaffa lånelöfte nu.

Pris
4 750 000 kr
Driftkostnad
21 950 kr/år

Billigare och bättre boende

Som säljare kan du få bättre koll på din försäljning!

Gå till Säljkollen för att få mer information om hur det går för din annons.

9 340
besök på Hemnet
Objektet publicerades för 32 dagar sedan, den 15 augusti 2019. Besök på Hemnet avser hemnet.se och Hemnets mobilappar.

Prisutveckling

illustration_step9
Är du nyfiken på att veta mer om området?

Guider & Tips