Kapellvägen 4A & 4B

Västanfors, Fagersta kommun Se på karta

2 700 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
180 m²
Biarea
120 m²
Tomtarea
1080 m²
Byggår
1910
Driftkostnad
44 700 kr/år
Antal besök
6 196
Dagar på Hemnet
23

I fina Västanfors med närhet till slussen, finner ni denna vackra fastighet med en utsökt sekelskiftesvilla med tillhörande gårdshus. Bostäderna är högt belägna med Västanfors kyrka i blickfånget, och med många rum för en stor familj. En sällsynt möjlighet för dig som söker något alldeles extra! Detta är onekligen en fastighet utöver det vanliga med stora möjligheter som både privat boende med stora bostadsytor, för uthyrning eller för generationsboende.

Villan, ursprungligen byggd under slutet av 1800-talet, har en boyta om 185 kvm och en biyta 120 kvm, med 7 rum (varav 4 sovrum) i 3 våningsplan. Huset är mycket vackert med genuin och charmig sekelskifteskänsla. Det är genom åren renoverat och moderniserat inuti, till ett praktiskt och familjevänligt hem. Gårdshuset har en boyta på 40 kvm och biyta på 88 kvm, även detta med byggår under 1800-talets slut, och möjliggör för uthyrning, kontor, generationsboende m.m.

Utöver det unika läget, bjuder fastigheten på flera underbara uteplatser, nylagt gårdsgrus och en trädgård i etage med flertalet fruktträd, perenner och buskar. Endast ett stenkast bort över Strömsholm kanal, ligger Västanfors hembygdsgård med bland annat handelsbod, kaffestuga samt ett flertal äldre byggnader. Gångavstånd till Fagersta centralstation med dagliga turer till Västerås C, Örebro C, Ludvika och Gävle C, vilket innebär utmärkta pendlingsmöjligheter. Fiber finns installerat.

Läs mer hos mäklaren
Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB

Kontakta mäklaren

Elin Hjalmarsson

Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
Mäklare Elin Hjalmarsson, Carlsson Ring Fastighetsmäklare AB
072-066 00 00