Sagogatan 9

Väster, Landskrona kommun Se på karta

6 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
183 m²
Tomtarea
700 m²
Byggår
2003
Driftkostnad
30 500 kr/år
Antal besök
8 936
Dagar på Hemnet
26

Nu kan vi äntligen presentera ett gediget stenhus på Sagogatan 9 i Landskrona!

Välkommen till ett av stadens i särklass mest gedigna stenhus på ett ypperligt läge. Här bor ni på hela 184 kvm med 5 sovrum samt tillbyggt tornrum från 2009. En fastighet utöver det vanliga. Här möts arkitektur, stilrena materialval, stora sällskapsytor och inte för att missa en stor inhägnad trädgård som vetter mot ett lummigt skogsområde samt ett eget tillhörande garage. Ett boende som lämpar sig ypperligt för familjen som för dig som driver eget företag.

Det tillbyggda tornrummet ger möjlighet för att bedriva egen verksamhet då ni även har egen entré. För dig som arbetar hemifrån under dessa tider så öppnas det även upp möjligheter för eget kontor.

Det är lätt att förstå varför Västra Fäladen har blivit ett av Landskronas populäraste områden. I det lugna området finns allt en familj kan behöva: På promenadavstånd når ni mataffär som två olika Coop med mera, flera bra förskolor, tre bra grundskolor (varav två privata), simhall, Friskis och Svettis, vårdcentral, tandvård, apotek och restaurang. Ni har även nära till busskommunikationer. Därtill har man härliga grönområden runt husknuten och närhet till Borstahusens hamn och badplats.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Landskrona

Kontakta mäklaren

Sara Lundkvist

Bjurfors Landskrona
Mäklare Sara Lundkvist, Bjurfors Landskrona
0701641925