Närkevägen 12

Önsta Gryta, Västerås Se på karta

4 995 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
174 m²
Tomtarea
615 m²
Balkong
Ja
Uteplats
Ja
Byggår
1990
Driftkostnad
47 529 kr/år
Antal besök
2 134
Dagar på Hemnet
8

Varmt välkomna till denna luftiga och trivsamma villa i spännande etage endast ett stenkast från den stora blåbärsskogen. Här erbjuds generösa ytor för familjen att umgås på, fint ljusinsläpp, väl valda ytskikt, en grönskande tomt med bland annat dubbla uteplatser i söderläge och ett högt läge med utsikt över trädtopparna. En praktiskt villa som lämnar lite att önska för den som är på jakt efter ett lugnt och trivsamt läge på barnvänliga Önsta.

Det öppna boendet utgörs av ett stort kök med generösa arbetsytor och en social sällskapsdel med braskamin som skapar värme och stämning. Bostaden erbjuder även fyra rymliga sovrum, två rymliga badrum varav det ena med bastu, en separat gäst-wc samt en generös tvättstuga. På fastigheten finns också ett stort garage.

Fastigheten är attraktivt belägen på återvändsgata med grönskande omgivningar, idealiskt för den som önskar boende i en harmonisk miljö. Med en bilresa om knappt tio minuter nås centrala Västerås och dess fulla utbud. Busskommunikationer, matbutik, förskola och skola finns i närområdet. Populära motionsspår är belägna endast ett par minuter från bostaden, även trivsamma promenadstråk.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Västerås

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.