Getingstigen 25

Örbäcken, Västerviks kommun Se på karta

2 990 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Tomträtt
Antal rum
7 rum
Boarea
185 m²
Biarea
115 m²
Tomtarea
762 m²
Uteplats
Ja
Byggår
1971
Driftkostnad
49 700 kr/år
Tomträttsavgäld
9 485 kr/år

Gedigen villa om 185 kvm med hela 7 rum och kök! En välskött villa med mycket charm där det bara är att flytta in. Nuvarande ägare har gjort flera renoveringar genom åren, bland annat lagt nytt tak och installerat solceller 2018.
Villans 185 kvm fördelar sig på hall, kök, vardagsrum, badrum och tre sovrum i entréplan samt på övre plan allrum, badrum och två sovrum. I källarplan finns gillestuga, hobbyrum, pannrum, förråd, kontor, tvättstuga och lyxig relaxavdelning. Villan erbjuder stora rum och många sociala öppna ytor där hela familjen kan umgås.
Trädgården gränsar mot skogsparti och cykelbana som leder hela vägen till Västerviks centrum, ett avstånd på endast tre km. Trädgården är insynsskyddad och här finns flera fruktträd och en variation av växter. Här finns möjlighet att odla för den som är intresserad av det. Från vardagsrummet finns utgång till altandäck i söderläge där man kan njuta av solen större delen av dagen.
Fastigheten är belägen i området Örbäcken, med gångavstånd till grundskolan Fågelbäret och ett flertal lekplatser. I närområdet finns också förskolor, Västerviks gymnasium, matbutiken Coop, idrottsplatserna Bökensved och VO-torpet och dessutom Västerviks Resort som är en 5-stjärnig campinganläggning. Örbäcken är lugnt och barnvänligt med närhet till både hav och natur.
Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Västervik

Kontakta mäklaren

Erica Bergstedt

Svensk Fastighetsförmedling Västervik
Mäklare Erica Bergstedt, Svensk Fastighetsförmedling Västervik
076-0121308
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas