Kommande

Vaxmoravägen 20B

Vaxmora, Sollentuna kommun Se på karta

13 400 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
202 m²
Biarea
32 m²
Tomtarea
706 m²
Byggår
2015
Driftkostnad
33 400 kr/år
Kommande

Ett fantastiskt boende med högt läge och generös uteplats mot sydväst. Väl genomtänkt planlösning i ett högkvalitativt hus med detaljer såsom industriellt betonggolv på entréplan, braskamin och en härlig köksö i ek. Nuvarande ägaren lät uppföra detta arkitektritade hus 2015 efter att mycket noggrant valt en tomt med absolut bästa läge i området. Från samtliga rum på entréplanet når du den 140 kvm stora träaltanen som leder dig runt hela huset. Kvällssolen skiner fortfarande efter klockan 22.00 på den stora altanen och den höga tomten gör att man gärna står vid grillen, äter under pergolan eller sitter i loungedelen på uteplatsen med en känsla av avskildhet.

Beläget på lugn gata i mycket centralt och barnvänligt villaområde. Nära till det mesta såsom Väsjöbacken, Edsbergs sportfält, tennis- och rackethall, Sollentuna simhall, Norrvikens vatten och Edbergs slottspark med härliga promenadstråk längst Edsvikens vatten. Promenadavstånd till både förskolor, flera grundskolor och Rudbecks gymnasium. Flertalet busslinjer finns på kort promenadavstånd. Inte långt till Stinsen köpcentra, Kista Centrum och nya Sollentuna Centrum.

Huset erbjuder dessutom 32 kvm förråd/garage som är förberett för att inreda förråd/garage samt parkering för flera bilar.

Exklusivt - arkitektritat - förberett för solceller.
Högt läge - Uteplats i sydväst - 140 kvm altan - söderläge.
Skolor och förskolor i närhet - tennisplan och fotbollsplan i närhet.

Varmt välkomna att höra av er till ansvarig fastighetsmäklare.

Läs mer hos mäklaren
Nomad Mäkleri

Kontakta mäklaren

Adam Keivandarian

Nomad Mäkleri
Mäklare Adam Keivandarian, Nomad Mäkleri
0735-29 99 91

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.