Vedyxa 111

Vedyxa, Uppsala Se på karta

7 350 000 kr

6 750 000 kr +9%
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
210 m²
Biarea
45 m²
Tomtarea
1 536 m²
Byggår
2002
Driftkostnad
24 716 kr/år

Välkommen till ett hus som har ett fint läge med utsikt över öppna landskap. Planlösningen är välplanerad med stora sociala ytor att umgås med familj och vänner. För dig som pendlar är detta ett ypperligt läge med bara 4 min från E4:an. Fastigheten präglas av två uteplatser varav en stor balkong med möjlighet att nyttja solen från morgon tills solnedgång.

Entréplanet formas av stora luftiga ytor och stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp. Köket är fullt utrustat och har en praktiskt köksö samt ett tillhörande skafferi. Från köket når du ett stort vardagsrum med plats för en stor soffgrupp samt plats för ett större matbord för 8 personer. Intill vardagsrummet så når du husets hjärta det platsbyggda biblioteket med extraordinära materialval. En trappa upp finner vi ett allrum där familjen kan njuta av mysiga filmkvällar. Resterande del av övervåningen fördelar sig på fyra sovrum, ett färdigt badrum och ett förråd där allt är färdigt draget för ett badrum.

Tomten fördelar sig på 1536 kvm och omringar huset. På tomten finner vi en lekstuga samt ett stort förråd där man kan förvara trädgårdsredskap. För alla golfälskare finns det också en puttinggreen som är byggd med olika nivå skillnader.

Här bor ni med närhet till stora naturområden samt med närhet till Uppsala stad. Med bara 4 min når du även E4:an perfekt för dig som pendlar. Det finns även god kommunikation i form av bussförbindelse inom gångavstånd. All service finner vi i området gnista där du har en stort utbud av ICA Maxi samt övriga butiker.

Visningstider kommer i slutet av maj!

Läs mer hos mäklaren
Riksmäklaren