Falsterbovägen 11

Vellinge, Vellinge kommun Se på karta

7 600 000 kr

8 000 000 kr -5 %
Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
193 m²
Biarea
64 m²
Tomtarea
1 248 m²
Byggår
1936
Driftkostnad
36 780 kr/år

I centrum av attraktiva Vellinge, på en prunkande och generös tomt finner vi denna vackra och modernt renoverade 1930-talsvilla. Vi möts av ett hem med karaktär som andas lugn och harmoni. Entréplanet bjuder på fantastiska sociala ytor både i vardagsrum och matsal. Från matsalen har vi access till altanen vilket i säsong får ute och inne att få en mjuk övergång.

Köket renoverades 2018 och har riktigt bra arbetsytor, klädda i påkostad granit mot stilren vit köksinredning. På entréplanet finns också master bedroom med skjutdörrsgarderob och altandörr samt ett helkaklat badrum. En trappa upp når vi det privata planet med fyra sovrum och hemmets andra badrum, även det helkaklat. I hallen på det övre planet har man låtit ta fram den gamla tegelväggen vilket ger en spännande atmosfär.

På källarplanet finner vi tvättstuga, torkrum/pannrum och ett stort hobbyrum eller förråd. Källaren har en separat ingång från husets gavelsida.

I den prunkande trädgården omgiven av staket finns stora möjligheter för den trädgårdsintresserade. För den som önskar finns också möjligheter att stycka av tomten. Spekulanter uppmanas att ta kontakt med Vellinge kommuns bygglovshandläggare för vidare frågor telefon 040-42 50 00.

En villa med både karaktär och fantastiska möjligheter. Väl mött på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Höllviken

Kontakta mäklaren

Josefine Ask

Bjurfors Höllviken
Mäklare Josefine Ask, Bjurfors Höllviken
0739-206678