Folkskolevägen 13

Vendelsö, Haninge kommun Se på karta

6 495 000 kr

Bostadstyp
Villa
Upplåtelseform
Äganderätt
Antal rum
7 rum
Boarea
103 m²
Biarea
128 m²
Tomtarea
1 004 m²
Byggår
1983
Driftkostnad
51 833 kr/år

Om du letar efter ett fint hus med pool, garage med garageuppfart för 4 bilar, en carport, en lekstuga samt en trädkoja, då ska du kolla in det här fina 1-planshuset med källare om totalt 231 kvm med en plan och härlig insynsskyddad tomt med pool. På entréplan finns ett fint och stort kök med öppen planlösning med vardagsrummet. Här finns en matplats för upp till 14 personer samt en härlig kamin som är helt rätt placerad för optimal värme. På entréplanet finns även tre bra sovrum samt ett renoverat duschrum. I källarplanet finns två rum som idag används som sovrum, ett allrum, en möblerbar hall, en stor tvättstuga samt ett renoverat badrum. Solceller (DMEGC 400W) med beräknad effekt om 8,4kWh, kommer att installeras i februari vilket kommer påverka driftkostnaderna positivt. Det finns även två stycken luftvärmepumpar, en per våningsplan.

Vackert uppvuxen tomt där grönska fint ramar in och förvandlar trädgården till en ostörd oas under sommartid. Plana gräsytor ger plats för studsmatta, fotboll, pool samt lek och spring. Härligt uterum med utrymme för matbord och loungemöblemang. Här på tomten finns en lekstuga och en trädkoja för barnen att leka i.

- Laddare för el-bil
- Solceller
- Stor och plan hörntomt med pool
- Tyst och lugnt läge på återvändsgata (bra grannar)
- Nära till butiker och kommunikation
- Närhet till fina skogar och promenadstråk

Folkskolevägen 13 ligger på en återvändsgata med minimalt med trafik och trevliga grannar. Här bor du med närhet till naturen med trevliga promenadstråk samtidigt som du bor nära goda kommunikationer plus att du på endast några minuter tar dig ut på 73:an (Nynäsvägen) som tar dig till Stockholm och Nynäshamn på endast ca 25 minuter.
Barnvänlig idyll med lugn trygg gata och fin grannsämja. Bekväm närhet till förskola, skola och kompisar i alla åldrar runt om i området. Vackra naturomgivningar med löparspår och vacker skog precis intill. Cykelavstånd till omtyckta Ramsjön med badstrand och grillmöjligheter.
Vackra naturomgivningar runt knuten med fina promenadstråk och motionsspår i närheten. Ta en söndagspromenad genom skogen till nationalparken Tyresta By med vandringsleder, eldrastplatser och café. Omtyckta badplatser och grillmöjligheter vid Ramsjön och Lycksjön

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge

Kontakta mäklaren

Magnus Lundqvist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
Mäklare Magnus Lundqvist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Haninge
0735-33 30 69